NAKON SKANDALOZNOG RASKIDA NISU RAZGOVORALI 20 GODINA: Ono što joj je holivudski lepotan priredio je NOĆNA MORA za svaku ženu
Foto: Profimedia

ostavio je na televiziji

NAKON SKANDALOZNOG RASKIDA NISU RAZGOVORALI 20 GODINA: Ono što joj je holivudski lepotan priredio je NOĆNA MORA za svaku ženu

Pop kultura -

Poznatima i slavnima ponekad nije lako pronaći partnera koji bi ih razumeo pa nije retkost da završe s nekim od kolega koji uživaju isti status kod publike, a puno ređe se dogodi da završe s 'običnim' ljudima. Javnost apsolutno obožava slavne parove, no iako se običnim smrtnicima često čini da žive kao u bajci, ni njihove ljubavi nemaju uvek srećan kraj. Primer za to su slavni glumci Mini Drajver i Met Dejmon.

Njih dvoje upoznali su se na setu filma 'Dobri Vil Hanting', zaljubili se jedno u drugo, a ono što se činilo kao čarobna ljubavna priča završilo se gadnim prekidom. Mini Drajver platila je visoku emotivnu cenu mladalačke romanse s kolegom.

Met Dejmon, Mini Drajver
foto: Profimedia

U filmu su njih dvoje glumili ljubavni par, a romansa se brzo prelila i u privatni život.

'Dok smo počeli snimati scenu ispred kafića, već sam bila potpuno zaljubljena u njega', rekla je Mini. 'Oborio me s nogu, bio je toliko predan meni kao glumici, bio je sladak, inteligentan, stvarno potpun šarmantan paket'.

Priznala je da je oduševljenje partnerom na snimanju svojevrsni 'profesionalni rizik', ali nije odolela. 'Bila sam mlada', kaže glumica.

Mini Drajver
foto: Profimedia

Ni Dejmon nije bio ravnodušan. 'Uzdrmala je moj svet', izjavio je u jednom od brojnih intervjua koje je dao nakon premijere filma.

No ubrzo nakon toga Dejmon je gostovao kod slavne Opre Vinfri i tada se Mini srušio ceo svet. Opra ga je, naravno, pitala za njegov ljubavni status.

'Samac sam', odgovorio je mrtav hladan Met. 'Bio sam s Mini neko vreme, ali više nismo u romantičnoj vezi', rekao je. 'Stvarno smo dobri prijatelji i jako je volim. Stalo nam je jednom do drugoga, ali nismo suđeni jedno drugome. A kad nije suđeno, nije'.

Met Dejmon
foto: Profimedia

Mini nije štedela oštre komentare na ovu izjavu.'Jezivo je prekinuti s nekim, ali učiniti to tako javno, stvarno je neprimereno', rekla je glumica. U memoarima je otkrila kako su je roditelji upozoravali da veza ne može potrajati.

'Moja porodica je volela Meta, to nije bio problem', piše Drajver. 'Ali videli su koliko brzo ide uspon tog mladića, a isto tako i moj. A kad si mlad, prilično je teško držati obe noge na zemlji. Moji su videli da se sprema oluja, a kraj je bio eksplozivan.'

Mini Drajver
foto: Profimedia

Met i Mini nisu se sreli više od 20 godina sve dok nisu naleteli jedno na drugo pre nekoliko godina. 'Sad kad smo u srednjim godinama i kad ga vidim sa ženom i decom, nekako je lakše', priznala je Mini.

Met je 20 godina u braku sa Lusijanom Baroso, a Mini je u vezi sa američkim rediteljem Edisonom Odeom.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:14

Maja slavi raskid sa Pecom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track