UČINITE DANAS NEŠTO LEPO ZA SEBE: Izdvojite dragocene trenutke uz knjigu!
Foto: Anna Grigorjeva / Panthermedia / Profimedia

UČINITE DANAS NEŠTO LEPO ZA SEBE: Izdvojite dragocene trenutke uz knjigu!

Žena -

Kada niste baš skroz svoji i potrebni su vam trenuci za sebe i izlečenje vaše ličnosti, ne oklevajte da se posvetite sebi! Učinite nešto za svoju dušu, poklonite sebi vreme koje će biti dragoceno i koje će vas izdignuti iz svake situacije. Usmerite misli ka nečemu lepom i korisnom. Uživajte u svakom trenutku, a uvek je sjajan predlog da to vreme provedete uz knjigu!

Moć žene - Lujza Hej

Online kupovina
foto: Promo

Svaka od nas mora naučiti da ceni svoj život i svoje sposobnosti isto onoliko koliko su nas učili da cenimo tuđe.

Žene se već dugo bore da preuzmu kontrolu nad svojim životima. Lujza L. Hej pokazuje vam kako da postanete snažna i moćna bića. Bez obzira na to kakva vam je prošlost, možete se izdići iznad nje i stići do vrha. Lujza naglašava da su svest o sopstvenoj vrednosti i samopouzdanje najjača oruđa u rukama savremenih žena. Pred ženama našeg doba prostire se ceo svet - mogu se uzdići onoliko koliko veruju u sebe.

Jednim klikom OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 680 rsd ili pozovite 011/4420-502 radnim danima.

Neograničeno pamćenje - Kevin Horsli

Online kupovina
foto: Promo

Kevin Horsli je 2013. godine oborio rekord u pamćenju… A vi ćete naučiti kako da primenite njegove strategije pamćenja da biste brže učili, bili produktivniji i uspešniji.

Većina ljudi nikad ne iskoristi 10% potencijala za pamćenje.

U ovoj knjizi ćete naučiti kako se najveći svetski eksperti koncentrišu i pamte bilo koju informaciju, a kako to možete i vi da učinite.

Po ceni od 680 rsd poručite je OVDE je poručite ili pozovite 011/4420-502.

Tajna srodnih duša - Arijel Ford

Online kupovina
foto: Promo

Jeste li se ikada pitali šta vam je potrebno da biste našli ljubav svog života? Da li sanjate o tome da nađete životnog partnera koji će vas voleti, brinuti o vama i obožavati vas? Tajna srodnih duša pokazaće vam kako da koristeći zakon privlačenja preuzmete kontrolu nad svojom romantičnom sudbinom. Knjiga je prevedena na preko dvadeset jezika i postala je svetski fenomen i bestseler.

Poručite je OVDE po ceni od 740 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Za ekstremno zauzete žene - Suzan Falter

Online kupovina
foto: Promo

Zatvorite oči. Duboko udahnite. Zamislite svoj savršen dan. Šta kad biste taj savršeni dan imali stalno?

Verovatno ste mnogo zaposleni - vodite računa o porodici, trudite se na poslu, volontirate, organizujete, zakazujete, usmeravate. Na kraju svega toga, imate li vremena i energije za najvažniju osobu: za sebe?

Put do umirujuće brige o sebi nalazi se tu, pred vama je - a sve što treba da uradite jeste da kažete DA putovanju i da zakoračite na put.

Zato OVDE poručite ovu knjigu po ceni od 880 rsd. Možete i pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

Lud za tobom - Dženifer Krusi

Online kupovina
foto: Promo

Jedne srede Kvin Makenzi menja svoj život iz temelja. U četvrtak pokušava nekog da natera da to i primeti. U četvrtak uveče, neko će i primetiti. Kvin Makenzi se zabavlja s najfinijim momkom na svetu, radi kao profesorka likovnog u srednjoj školi i zadovoljna je svojim poslom, okružena je porodicom i prijateljima koji mogu da se oslone na nju, i do ludila joj je dosadno. Ali kad odluči da promeni život tako što će usvojiti psa lutalicu, iako joj svi u okruženju zbog toga prebacuju, situacija počinje da se otima kontroli. Kvin mora da izađe na kraj s posledicama otmice psa, s provalama i povredom tuđe svojine, sa zavođenjem, sabotažama, praćenjem, s raznim tajnama koje nije ni želela da sazna, i s dvojicom muškaraca koji su odjednom poludeli za njom...

Saznajte šta vam ova knjiga donosi tako što ćete je OVDE poručiti po ceni od 899 rsd, a možete i pozvati 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

*Celokupnu ponudu zanimljivih naslova možete pogledati OVDE.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track