BILA OLIČENJE PRIRODNE LEPOTE, A DANAS OD PLASTIČARA ODLAZI SA ĆEBETOM PREKO GLAVE: Slavna glumica više NE LIČI NA SEBE (FOTO)
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

korekcije su vidljive

BILA OLIČENJE PRIRODNE LEPOTE, A DANAS OD PLASTIČARA ODLAZI SA ĆEBETOM PREKO GLAVE: Slavna glumica više NE LIČI NA SEBE (FOTO)

Pop kultura -

Megan Foks je poznata po svojoj lepoti i trenutno važi za jednu od najbombastičnijih žena Holivuda. Ipak često je ostavljala obožavaoce da se pitaju da li se podvrgla nekoj plastičnoj operaciji, iako nikada nije javno govorila o tome. A, sada je viđena kako napušta ordinaciju za plastičnu hirurgiju sa ćebetom preko glave i u kolicima.

Megan Foks je pokušala da sakrije svoj identitet pokrivajući glavu ćebetom dok je viđena kako izlazi iz ordinacije plastičnog hirurga.

Megan Foks
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

37-godišnja glumica, poznata po svom neverovatno dobrom izgledu, fotografisana je u poseti plastičnom hirurgu na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Jedna od medicinskih sestara je viđena kako ju je dovezla do njenog crnog terenca.

Megan Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan se odlučila za udobnu odeću za svoju posetu, nosila je par svetloplavih helanke i široki žuti džemper. Pokrila je lice crnim ćebencetom ili peškirom, naizgled skrivajući svaku proceduru kojoj se podvrgla.

Zvezda "Transformersa" je godinama bila okružena glasinama o plastičnoj hirurgiji, ali nikada nije javno potvrdila da je podvrgnuta bilo kakvim procedurama. Ipak, Megan je priznala da nije protiv plastične hirurgije.

Megan Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ohrabrila bih svakoga ko želi da uradi neku plastičnu operaciju da prvo razgovara sa terapeutom, da pokuša da shvati odakle ta želja dolazi. Jer mnogo puta to nije povezano sa vašim zubima, nosom ili bradom – operacija je neće vam ublažiti tu nesigurnost, rekla je ona, a u razgovoru za Allure 2010. godine, Megan je dodala:

Megan Foks
foto: Profimedia

- Ako, tada, osećate: "Ovo je nešto što želim da uradim", onda to uradite. Neverovatno je da imamo tehnologiju da radimo stvari koje radimo.

Od tog intervjua, izgleda da se Meganin izgled dosta promenio. Na njenim fotografijama na Instagramu, holivudska zvezda se često može videti kako ima mnogo tanji nos, veće usne i grudi nego pre, a vi pogledajte fotografije u našoj galeriji i sami procenite.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track