BILA JE NAJVATRENIJA ZAVODNICA HOLIVUDA, A DANAS JOJ SE LICE RASPADA: Unakazila se i razbolela dok je pokušavala da sačuva muža!
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

TUGA

BILA JE NAJVATRENIJA ZAVODNICA HOLIVUDA, A DANAS JOJ SE LICE RASPADA: Unakazila se i razbolela dok je pokušavala da sačuva muža!

Pop kultura -

Melani Grifit je skoro napunila 66 rođendan, a nakon ovih fotografija, svi se pitaju šta se dešava s licem slavne glumice. Holivudska glumica Melani godinama je slovila za najizazovniju ženu u svetu fima, a proslavila se ulogom u filmu "The Busy Girl" koja joj je donela Zlatni globus.

Poslednjih godina se često pričalo o njenom licu koje je promenila estetskim zahvatima, zbog čega se smanjio broj njenih glumačkih angažmana, odnosno odradi tek po koju manju ulogu.

Melani Grifit
foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna glumica u posljednje vreme zabrinjava svojim izgledom tokom pojavljivanja u javnosti. Naime, Melani Grifit je nedavno zabrinula kada je viđena sa masnicama na rukama i licu, a činilo da ima rane na usnicama.

Inače, Melani se ranije borila s rakom kože, pa nije jasno da li su ožiljci i rane posledica bolesti ili preteranih estetskih zahvata od kojih je glumica postala zavisna.

Nakon brojnih kritika na račun svog izgleda, odlučila je promeniti lekara, jer ni sama nije bila zadovoljna svojim odrazom u ogledalu.

- Nisam shvatala kako izgledam dok o tome nije počelo da se priča. Toliko me je povredilo da sam otišla drugom doktoru i počela da rešavam sva sran*a koja mi je jedan doktor uradio. Na sreću, sada izgledam normalnije, rekla je Melani u jednom intervjuu.

Melani Grifit
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, jedno je vreme imala i velikih problema s alkoholom, što je uveliko uticalo na njen posao, ali uvek ističe da joj je najvažnije da je uvek bila dobra majka, bez obzira na sve.

- Normalno sam funkcionisala kao majka. Nisam bila toliko pijana da sam ležala na podu. Možda u nekim trenucima nisam bila prisutna, ali trudila sam se da budem tu za svoju decu - otkrila je Melani.

Podsećamo, glumica je s Antoniom Banderasom bila u braku skoro 20 godina, a službeno su se razveli 2015. godine. Pokušavala je na sve načine da se podmladi kako bi zadržala Banderasa koji ju je varao na svakom koraku. Ali, ta je odluka bila kontraproduktivna, jer ju je Banderas napustio zbog njene zavisnosti od plastičnih operacija.

Melani Grifit
foto: Profimedia

Samo dva dana nakon što su objavili da se razvode, Melani je na crvenom tepihu pokazala kako je s unutrašnje strane tetovaže uklonila Banderasovo ime, a nedavno je uklonila i celu tetovažu koja joj je bila zaštitni znak skoro dvadeset godina.

Inače, Melani ima četvoro dece: ćerku Stelu, koju je dobila u braku s Banderasom; sina Aleksandera, kog deli s bivšim suprugom Stivenom Bauerom; glumačku ćerku Dakotu Džonson, koju deli s bivšim suprugom Donom Džonsonom; i posinka Džesija Džonsona.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track