POLICIJA RAZBILA LANAC ELITNE PROSTITUCIJE U KOJEM SU BILE STJUARDESE: Uhvatili svodnicu koja je uzimala 900 evra za 90 minuta!
Foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

POLICIJA RAZBILA LANAC ELITNE PROSTITUCIJE U KOJEM SU BILE STJUARDESE: Uhvatili svodnicu koja je uzimala 900 evra za 90 minuta!

Zanimljivosti -

Policija je razbila lanac prostitucije stjuardesa u kojem je do 30 članica osoblja radilo kao eskort - naplaćujući bogatim klijentima do 2.700 evra po noći u Vijetnamu.

Policajci su pretresli luksuzni hotel u Ho Chi Minh Sitiju u sredu uveče, gde su navodno pronašli tri stjuardese u krevetu s različitim muškarcima. Četvrta žena, koja je model, takođe je uhapšena dok se družila s mušterijom.

Vo Thi My Hanh
foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Policija je uhvatila i navodnu svodnicu Vo Thi My Hanh (26) i privela je. Navodno je slala muškarcima slike devojaka koje su radile za nju u njihovim uniformama kako bi privukla mušterije.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh bila stjuardesa u Vietnam Airlines pre nego što je napustila ovaj posao kako bi se usresredila na to da bude svodnica s punim radnim vremenom, a i sama je primala klijente.

Policajci su rekli da je Vo Thi My Hanh sada u pritvoru pod sumnjom za prostituciju i posredovanje u seksualnim uslugama.

Policijska uprava grada Ho Chi Minha izjavila je u četvrtak u saopštenju: - Dana 9. avgusta 2023. odeljenje kriminalističke policije predvodio je i koordinirao s policijom Distrikta 1 da bi se sproveo plan za rasturanje seksualnog prstena.

Vo Thi My Hanh
foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Provedena je inspekcija hotela u ulici Le Thi Rieng u okrugu Ben Thanh, Okrug 1, gde su policajci otkrili da se u četiri sobe nalaze četiri osobe koje se bave prostitucijom. Tri su bile stjuardese, a jedna manekenka. Osumnjičena Vo Thi My Hanh privedena je zbog čina posredovanja u intimnom odnosu.

U policijskoj stanici četiri žene su tvrdile da ih je zaposlila osumnjičenica koja im je dogovarala klijente u hotelu za cenu od 1000 dolara do 3000 dolara. Priznali su počinjenje kaznenog dela.

- Vo Thi My Hanh priznala je da je kontaktirala s mnogim stjuardesama, "vrućim devojkama" i fotomodelima, a zatim je slala fotografije u uniformama stjuardesa kako bi nagovorila mušterije da ih angažuju.

Policajci su rekli da su kupci plaćali Vo Thi My Hanh koja bi zatim organizirala sastanke između muškaraca i kabinskog osoblja - od kojih su mnoge bile njene bivše koleginice i devojke iz drugih avionskih kompanija.

Vo Thi My Hanh
foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Neki bi muškarci čak angažovali i po dve stjuardese odjednom za celu noć.

Navodna elitna prostitutka klase Vo Thi My Hanh navodno je vrbovala svoje bivše koleginice ponudama dodatne zarade dok su bile na odmoru u Vijetnamu. Takođe je vrbovala modele u gradu.

Policija tvrdi da je u njenim knjigama bilo najmanje 30 žena.

Muškarcima je naplaćivala 900 evra za 90-minutnu seansu s devojkama ili 2.700 eura za noćenje.

Policija je rekla da je svodnica za samo nekoliko meseci zaradila više od jedne milijarde VND (38 000 evra).

Vo Thi My Hanh
foto: ViralPress / Viral Press / Profimedia

Na njenim profilima na društvenim mrežama vidi se da radi kao kabinsko osoblje Vietnam Airlinesa, dočekujući klijente i VIP goste.

Objavila je i svoje fotografije na jahtama i fotografije boravka na luksuznim destinacijama širom sveta.

Policajci tvrde da je to bio deo prevare da uvuče druge žene u svoj stil života.

Policajci sada pokušavaju da uđu u trag ostalima koji su uključeni u lanac prostitucije i pozvali su ostale uključene osobe da daju više informacija, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track