KRALJICA ŠPANIJE ZABLISTALA U PROVODU SA SVEKRVOM: Odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i oduševila LEŽERNIM stajlingom
Foto: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia

modna ikona

KRALJICA ŠPANIJE ZABLISTALA U PROVODU SA SVEKRVOM: Odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i oduševila LEŽERNIM stajlingom

Pop kultura -

Kralj Felipe i kraljica Leticija odlučili su da, za promenu, odmore od kraljevskih zvaničnih obaveza i javnih pojavljivanja, pa su sa ćerkama, princezom Leonor i infantom Sofijom, kao i kraljicom Sofijom, Felipeovom majkom, otišli u bioskop.

Kraljevska porodica u bioskopu

kraljica Leticija
foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Stanovnici Palma de Majorke verovatno su bili iznenađeni da u bioskopu sretnu kraljevsku porodicu, a oni su s osmehom uživali čekajući da projekcija počne, mada su, jasno, bili zaštićeni obezbeđenjem.

Ležerni dreskod

Mada nezvaničan dres kod za film "Barbi" uključuje roze boju, Leticija od Španije je to prekršila, a uz to prekršila i zvanični dreskod za javne izlaske sa svekrvom.

Ona i inače pozajmljuje svekrvinu staru garderobu, a kad god je s njom u javnosti, nosi elegantne suknje ili haljine. Ovog puta se odrekla svih modnih zakona koji nalažu strogoću i obukla ultra efektan ležeran stajling.

kraljica Leticija
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Leticija je ponela oversized belu košulju, koju je ležerno upasala u pantalone, kao i omiljenu ravnu obuću; obično to budu espadrile, ali ovog puta su to sandale u nude nijansi.

Svekrvi Sofiji verovatno nije smetao Leticijin opušteni stil u javnosti, pa se sve vreme osmehivala, a princeza Leonor i infanta Sofija blistale su u mladalačkim haljinama koje su se bojom ipak uklopile u Barbi okruženje.

(Kurir.rs/NajŽena)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track