SRPSKA GLUMICA ZASENILA SVE U SARAJEVU: Anđela pravo sa medenog meseca došla na Festival! Izgledala je KAO MILION DOLARA (FOTO)
Foto: Dejan Petković

sija

SRPSKA GLUMICA ZASENILA SVE U SARAJEVU: Anđela pravo sa medenog meseca došla na Festival! Izgledala je KAO MILION DOLARA (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović trenutno se nalazi u Sarajevo, gde sa ekipom serije "Frust" učestvuje na Sarajevo film festivalu. Lepa glumica nominovana je u kategoriji Najbolja epizodna uloga za rolu u seriji "Pad".

Ona u pomenutoj seriji tumači Anu, a kako je opisala svoj lik Ana je jedno sunce.

U seriji 'Pad'
U seriji "Pad"foto: Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

- Ona stvarno jeste jedno sunce. Ona je ta koja donosi svetlost u mračnom trenutku i predstavlja nadu i prozor u svet gde ljubav pobeđuje i gde postoji vera u bolji život posle pada. Ana je lojalna, ostaje uz svog čoveka do samog kraja, ne boji se ljubavi ali je i svesna da nju ne čine samo lepi trenuci nego i teške situacije i velike prepreke u kojima zapravo ljubav padne ili prođe na testu. Njena misija je da svojom predanošću i posvećenošću pruži nadu i izlaz voljenom čoveku - istakla je ranije Anđela.

Glumica uživa da dođe na Sarajevo film festival, a kako je prošle godine otkrila ekipi Kurira, tamo se oseća kao kod kuće.

Anđela Jovanović
foto: Mihail Dudaš

- Sedam godina zaredom dolazim. U Sarajevu imam i familiju, pa se ovde osećam kao kod kuće. Na festivalu mogu da se pogledaju i najbolji filmovi iz Evrope i regiona - rekla je glumica za Kurir.

Blistala na crvenom tepihu

Lepa glumica prošetala je sinoć crvenim tepihom u Sarajevu i zasenila sve prisutne svojom prefinjenom eleganijom i nežnom lepotom. Anđela je prošetala usku haljinu u puderasto roze boji, sa golim ramenima.

Anđela Jovanović, Sarajevo film festival
foto: Sarajevo film festival

Rubovi haljine ukrašeni su nojevim perjem u istoj nijansi, a imala je i diskretan nakit koji je dodatno ukrasio njenu lepotu. Diskretni talasi u kosi, savršeno su uokvirili namejano lice, po kome je Anđela prepoznatljiva.

Glumica je svojom pojavom privukla mnogo pažnje, a svi su komentarisali kako izgleda kao milion dolara i da joj je odmor prijao.

Sa medenog meseca na festival

Dramska umetnica je na festival došla pravo sa medenog meseca, koji je sa svojim suprugom Mihailom Dudašom provela u Crnoj Gori. Podsećamo, mladi par venčao se u junu, na malom salašu, okruženi najbližim prijateljima i proodicom, a žurka je trajala nekoliko dana.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram Printscreen

Medeni mesec proveli su delom okruženi prijateljima. U jednom momentu pridružila im se i Anđelina majka, glumica Branka Pujić.

Sarajevo film festival, čiji je ekskluzivni partner UNIQA osiguranje i zvanično osiguranje festivala, trajaće do 18. avgusta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Anđela Jovanović posle glamurozne svadbe napravila žurku na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track