VIKTORIJA BEKAM U LUDOM PROVODU SA ŽENAMA SLAVNIH FUDBALERA: Lepotice zasijale u PUNOM SJAJU, a ni ONI nisu zaostajali za njima
Foto: Printscreen/Instagram

na okupu

VIKTORIJA BEKAM U LUDOM PROVODU SA ŽENAMA SLAVNIH FUDBALERA: Lepotice zasijale u PUNOM SJAJU, a ni ONI nisu zaostajali za njima

Pop kultura -

"Obožavam Majami", napisala je modna dizajnerka Viktorija Bekam (49), koja je uživala u društvu žena slavnih fudbalera. Uživala je s Elenom Galerom, partnerkom Serđia Busketa (35) te Antonelom Rokuzo, suprugom Lajonela Mesija (36).

Elena je nosila belu haljinu s prorezom na kukovima, Antonela je odabrala maslinaste pantalone i crni topić, a Viktorija je blistala u crnom. Elena i Antonela se i inače druže, a ovoga puta su tri lepotice spojili njihovi partneri. Dejvid Bekam (48) ćaskao je za večerom s Džordijem Albom (34), Mesijem i Serđiom.

Bili su odlično raspoloženi, a da su se dobro proveli potvrdila je i Bekamova supruga.

'Ludo smo se zabavili sinoć', istakla je.

Antonela je komentarisala kako je lepo što su zajedno, a emotikone srca ostavila im je Sofija Balbi, supruga Luisa Suareza.

Penzionisani fudbaler Dejvid i njegova supruga Viktorija vlasnici su vile u engleskom gradu Kotsvoldsu, a nedavno su se zakačili sa komšijama zbog puta. Cena vile je vrtoglavih 12 miliona funti, što je oko 13,9 miliona evra. Slavna porodica želi do vile napraviti put, a meštani su na njih ljuti jer žele preseći javnu pešačku stazu.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Instagram/victoriabeckham

Navodno su se već ranije svađali oko puta do nekretnine, pa su sada samo nastavili sa svađom. Građevinsku dozvolu za izgradnju staklenika i kuhinje su dobili, a predali su papire i za izgradnju novog pristupnog puta koji će biti dug oko 250 metara.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Komšije su prigovorile i kako Dejvid i Viktorija pokušavaju pretvoriti selo u predgrađe. Zbog tužbe koju su podneli, Dejvid je sada zatražio dopuštenje za izgradnju pristupnog puta između vile i staze. Cilj mu je, za vreme gradnje staklenika, preusmeriti promet kamiona koji će prenositi građevinski materijal s javnog autoputa. Komšijama je to besmisleno jer put do vile postoji. Govore im da imaju lude ideje.

Dejvid i Viktorija u braku su 24 godine.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track