KO KAŽE DA SE KOPANJE KUKURUZA NE ISPLATI? Čovek sređivao njivu, a onda mu se život promenio preko noći jer je postao MILIONER!
Foto: Printscreen/Youtube

srećnik!

KO KAŽE DA SE KOPANJE KUKURUZA NE ISPLATI? Čovek sređivao njivu, a onda mu se život promenio preko noći jer je postao MILIONER!

Zanimljivosti -

Muškarac iz Kentakija preko noći je postao milioner nakon što je u svom polju kukuruza pronašao retke zlatnike za koje se procenjuje da vrede milione dolara.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

On je iskopao više od 800 zlatnika iz doba građanskog rata koji datiraju iz perioda između 1840. i 1863. godine. Video snimak neverovatnog otkrića objavio je GovMint, kuća specijalizovana za prodaju novčića.

Vrednost zlatnika je u milionima, a procenjuje se da su možda bili zakopani kao rezultat proglašenja neutralnosti države Kentakija tokom Američkog građanskog rata, piše Index.

„Najneverovatniji nalaz u ovom zakopanom blagu je oko osamnaest zlatnih kovanica od 20 dolara iz 1863. Ovo je novčić za koji se na aukciji često nađe šestocifrena brojka“, rekao je GovMint.com i dodao da su novčići u odličnom stanju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track