PEVAJU KOZAMA, A PRE 12 GODINA SU SAZNALI ŠOK ISTINU: Mračna tajna ih nije uništila, a ovaj slavni par je u braku još od 1988.
Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

mračna tajna

PEVAJU KOZAMA, A PRE 12 GODINA SU SAZNALI ŠOK ISTINU: Mračna tajna ih nije uništila, a ovaj slavni par je u braku još od 1988.

Pop kultura -

Holivudski par Kira Sedžvik (57) i Kevin Bejkon (65) mnogima su uzor ljubavi, jer su od septembra 1988. u čvrstom braku već 35 godina i oduvek su znali da su jedno drugom suđeni.

- Uvek smo znali da smo jedno. Oboje smo znali da je ovo zauvek i želeli smo da to rešimo bez obzira šta se desilo, tako da kada se svađamo, nije tako loše - rekla je Kira jednom prilikom o njihovoj vezi.

Iako njihova ljubav deluje kao bajka, odjednom je posle 23 godine braka postala neobična priča. Osim što ih povezuje duboka ljubav, ispostavilo se da dele i gene.

Kira i Kevin su 2011. godine učestvovali u emisiji 'U potrazi za korenima', u kojoj je analiza pokazala da su rođaci, u devetoj generaciji, odnosno da je Kira Kevinova dalja rođaka. Ona je odgovorila da za nju to nije veliko iznenađenje.

Godine 2009. par je izgubio mnogo novca jer su uložili u finansijsku prevaru Bernija Mejdofa i tako se našli u skandalu sa Ponzijevom šemom. Navodno su izgubili 30 miliona dolara, ali Bekon to nikada nije potvrdio.

- Uspeli smo do sada, deca su nam zdrava, mi smo zdravi. Da vidimo šta imamo, dobro je - rekao je glumac jednom prilikom o situaciji koja je bila teška, ali ih je usmerila da cene nematerijalno.

Zatim su se iz Holivuda preselili u Konektikat na farmu, gde žive idiličnim životom okruženi životinjama, a sve dele na društvenim mrežama.

Par posebno voli da peva, i to sa svojim kozama. Snimci na kojima pevaju sa kozama su toliko česti da je javnost počela da ih prepoznaje po tome.

Bejkon i Sedžvik su se venčali 4. septembra 1988. i dobili prvo dete, sina Trevisa Sedžvik Bejkona 1989. i ćerku Sosi Rut Bejkon 1992. U jednom intervjuu, Kira je priznala da je rođenje prve bebe bilo veoma uzbudljivo, ali i zastrašujuće.

- Onog trenutka kada sam rodila svoje dete, osetila sam se kao Bog, želela sam da mu pružim najbolje. Oboje smo bili spremni na sve, na žrtvu i mnogo rada - rekla je glumica.

Iako kažu da nemaju tajni srećnog braka, postoje stvari koje rade da bi njihova veza bila jaka iz dana u dan, a neke od njih su podelili u velikom intervjuu za Glamour.

Spremni su na žrtvu jedni za druge i za porodicu, nastoje da svoje slobodno vreme upotpune zajedničkim aktivnostima i veruju jedni u druge.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:23

GLUMICA ŽALI ZA OMILJENIM HOBIJEM! Ivana Dudić: Volim da jašem, a nisam odavno... Možda ću uspeti ovog leta u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track