MUŽ NINE JANKOVIĆ JE BRAT OVE NAŠE POPULARNE GLUMICE: Prošetali zajedno crvenim tepihom i oduševili sve! EVO ŠTA KAŽE O BRAKU
Foto: Nemanja Nikolić

ljubav cevta

MUŽ NINE JANKOVIĆ JE BRAT OVE NAŠE POPULARNE GLUMICE: Prošetali zajedno crvenim tepihom i oduševili sve! EVO ŠTA KAŽE O BRAKU

Pop kultura -

Glumica Nina Janković zablistala je sinoć na crvenom tepihu Sarajevo film festivala, gde je nagrađena Srcem Sarajeva, za najbolju glavnu žensku ulogu u seriji "Mama i tata se igraju rata".

najbolje serije sarajeva, Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Dramska umetnica, prošetala je crvenim tepihom u zanosnoj crnoj toaleti, koja joj je isticala vitku figuru. Kosu je uvila u talase, a njene plave oči došle su do izražaja glamuroznom šminkom.

Njih dvoje su bili lepo raspoloženi, a on se ovom prilikom odlučio za jednostavnu kombinaciju, cenog odela i bele košulje, koja mu se savršeno stajala.

najbolje serije sarajeva
foto: Nemanja Nikolić

Imaju dvoje dece

Nina je crvenim tepihom prošetala sa suprugom Matejom Dičićem sa kojim ima dvoje dece: sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Nina je sa ekonomistom Matejom Dičićem već deset godina u ljubavi, verili su se u novogodišnjoj noći 2013. godine, a već sledeće godine venčali su se u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Ono što malo ko zna jeste da je Ninin suprug Mateja brat od ujaka njene koleginice Tamare Dragičević, pa se par verovatno tako i upoznao.

Ljubav kao iz bajke

Ljubav sa Matejom joj je kao bajka, pa glumica priznaje da su poštovanje i razumevanje jedna od stavki koje čine njihovu zajednicu stabilnom.

- Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo - rekla je ranije za “Stori” glumica, koja je dodala da su se neke stvari između njih iskristalisale, te sada više uživaju u zajedničkom vremenu.

najbolje serije sarajeva
foto: Nemanja Nikolić

Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv - naglasila je ona.

Nina je ranije govorila da nije osoba koja voli preterano noćne izlaske i da je sada fokusirana na svoju porodicu.

Nina Janković
foto: ATA Images

- Ja sam porodični tip tako da mi brak jako prija i smatram da je došlo vreme i za proširenje porodice. Prethodne dve godine sa Matejom pamtim samo po lepim stvarima koje su nam se događale, a pre svega po putovanjima. Oboje smo prilično zaposleni tako da u Beogradu nemamo priliku da provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo želeli, jer nam to što se viđamo posle posla nije dovoljno. Odlazak na odmor uvek je prilika da po čitav dan budemo upućeni jedno na drugo, što najviše volimo.

Sarajevo film festival, čiji je ekskluzivni partner UNIQA osiguranje i zvanično osiguranje festivala, trajaće do 18. avgusta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:33

NINA OTKRILA DETALJE SNIMANJA VRUĆIH SCENA SA VUKOM KOSTIĆEM: Zbog jedne njegove rečenice SVI POPADALI od smeha (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track