BIVŠA PRIJATELJICA ŽESTOKO OPLELA PO MEGAN MARKL: Poznavala sam je i pre nego što je upoznala Harija, sve ovo je VELIKO FOLIRANJE
Foto: Printscreen/Netfliks

ŽESTOKE PROZIVKE

BIVŠA PRIJATELJICA ŽESTOKO OPLELA PO MEGAN MARKL: Poznavala sam je i pre nego što je upoznala Harija, sve ovo je VELIKO FOLIRANJE

Pop kultura -

Nekadašnja prijateljica Megan Markl (42) oštro je kritikovala vojvotkinju od Saseksa zbog javnog isticanja njenih dobrotvornih aktivnosti, iako je ranije naglašavala želju za privatnošću.

Televizijska voditeljka Lizi Kandi, koja je s Megan sklopila prijateljstvo 2013. godine, izjavila je kako joj je 'žao' što Megan i Hari (38) imaju potrebu da dokumentuju svaki puta kada naprave neko dobro ili humanitarno delo.

Megan Markl, princ Hari
foto: RT Youth Power Fund/PLANET / Planet / Profimedia

- Moram biti iskrena prema Megan i Hariju. Naravno, poznavala sam Megan pre nego što je upoznala Harija - otkrila je Kandi za Daily Star.

- Uvažavam njihov trud oko dobrotvornih akcija, ali pomalo je žalosno što to moraju raditi pred kamerama - dodala je Kandi.

Megan Markl
foto: WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kandi je nazvala njihovu Netflix dokumentarnu seriju 'marketinškim trikom' te posavetovala par da se suzdrže od snimanja svakog svog plemenitog gesta.

- Zašto to rade? I mislim da bi možda trebali činiti neke dobre stvari bez kamera - zaključila je.

Prisetimo se, poslednjih nekoliko meseci i nije bilo najuspešnije za 'odbegli' kraljevski par, a sve je započelo kada je Meganin podkast ukinula platforma Spotifaj.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

38:05

Podkast Zasad drvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track