BRITNI SPIRS POČASTILA STRIPTIZOM MILIONE PRATILACA: Ne prestaje sa svojim SKANDALOZNIM ponašanjem! Fanovi jako zabrinuti (VIDEO)
Foto: Instagram/britneyspears

često objavljuje provokativan sadržaj

BRITNI SPIRS POČASTILA STRIPTIZOM MILIONE PRATILACA: Ne prestaje sa svojim SKANDALOZNIM ponašanjem! Fanovi jako zabrinuti (VIDEO)

Pop kultura -

Britni Spirs nakon što se nakon punih 13 godina oslobodila starateljstva svog oca, odnosno otrgla od njegove pune kontrole nad njenim životom, karijerom i finansijama, kao da se trudi da nadoknadi sce što je propustila u nekim ranijim godinama, pa tako često na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, ponekad čak i poptuno nage na kojima intimne delove prekriva rukom ili stikerima.

Takođe, rado sa pratiocima deli i koreografije koje sama osmišljava za omiljene pesme, a poslednja u nizu konroverznih objava nekadašnje pop princeze jeste striptiz tačka oko šipke.

Da podsetimo, nedavno je u medijima isplivala informacija da su Britnina deca odlučila da se sa svojim ocem Kevinom Federlajnom presele što dalje od pevačice,a kao razlog za to su upravo navedene njene gole fotografije koje pevačica redovno postavlja na Instagramu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track