KEJT MIDLTON ZOVE KRADOM HARIJA U SITNE SATE! Otkriveni ŠOK detalji koji bi mogli dodatno da PRODUBE JAZ među članovima porodice
Foto: AP/Tristan Fewings, AP/Scott Garfitt

evo detalja

KEJT MIDLTON ZOVE KRADOM HARIJA U SITNE SATE! Otkriveni ŠOK detalji koji bi mogli dodatno da PRODUBE JAZ među članovima porodice

Pop kultura -

Kejt Midlton (41) nazvala je princa Harija (38) kasno uveče, što je bio navodno "ljubazni gest" i princeza je za cilj imala da popravi narušeni odnos sa kraljevskom porodicom, piše britanski tabloid.

- Kejt je bila u kontaktu s Harijem kako bi mu rekla da drži glavu gore i da se ne brine previše o ovim privremenim neuspesima - tvrdio je izvor prošle nedelje.

Kejt Midlton
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Navodi se i kako je uprkos porodičnim nesuglasicama odnos Kejt i Harija "ostao netaknut".

- Trenutno joj je njega jako žao. Vrlo je teško svedočiti kroz šta sve prolazi i to ju je ganulo, posebno jer se njegovo suđenje odvija u blizini njihovog doma - nastavio je izvor.

princ Hari
foto: Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia

Podsetimo, Hari je u junu bio u Londonu kako bi svedočio protiv britanskog "Daily Mirrora", kojeg je optužio jer su mu njegovi novinari navodno hakirali telefon pre nekoliko godina.

Hari i njegova supruga Megan Markl (42) doživeli su brojna razočarenja poslednjih meseci uključujući prekid saradnje sa Spotifajem nakon potpisivanja ugovora 2020. vrednog 20 miliona dolara.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Harijev odnos s porodicom napet je godinama, a posebno nakon što je u januaru objavio memoare 'Rezerva' u kojima je svog brata, princa Vilijama, nazvao svojim glavnim neprijateljem.

Prošle godine Megan i Hari objavili su na Netflixu dokumentarnu seriju u kojoj su otkrili detalje zašto su odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti 2020. godine.

Iako je Kejt navodno pružila ruku mira Hariju, to ne znači da je njen suprug princ Vilijam spreman pomiriti se s bratom.

princ Vilijam
foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

- Očito je izuzetno osetljiva i delikatna situacija između mnogih drugih starijih članova kraljevske porodice, a posebno Vilijama, koji je vrlo jasno dao do znanja da još nije spreman pregovarati s Harijem oko pomirenja ili imati bilo kakav razgovor po tom pitanju - objasnio je izvor.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Kejt želi da održi komunikaciju i otvori put ka dugoročnom miru sa celom porodicom, uključujući Williama - nastavio je izvor, napominjući da Kejt želi da Hari zna da postoje ljudi kojima je stalo do njega.

Inače, njemu je nedavno oduzeta i titula 'njegovo kraljevsko visočanstvo' sa zvanične stranice kraljevske porodice.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track