OVO JE PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ SA KOJIM IMA DETE: Za Madžgalja svi znaju, ali glumica privatni život krije kao ZMIJA NOGE
Foto: Printscreen/Prva TV

eto

OVO JE PRVI MUŽ DUBRAVKE MIJATOVIĆ SA KOJIM IMA DETE: Za Madžgalja svi znaju, ali glumica privatni život krije kao ZMIJA NOGE

Pop kultura -

Glumica Dubravka Mijatović (54) je poznata po brojim ulogama, kao i svojoj lepoti, kojom pleni gde god da se pojavi.

Publika ju je upamtila po ulogama u serijama "Srećni ljudi", "Stižu dolari" i "moj rođak sa sela" ali i filmovima "Jagoda u supermarketu" i "Nije lako sa muškarcima". Međutim film koji je snimljen 1998. godine pod nazivom "Tri palme, za dve bitange i ribicu", glavnim likovima ostao je poseban.

film Tri palme za dve bitange i ribicu, Dubravka Mijatović, Srđan Žika Todorović, Goran Radaković
foto: Printscreen YouTube

Naime, Dubravka Mijatović tada je upoznala svog prvog supruga Gorana Radakovića sa kojim je dobila ćerku Ivu koja sada ima 22 godine. Kasnije su zaigrali i u filmu "Jagoda u super marketu" 2003. godine. Njih dvoje su se posle nekog vremena rastali, a ostali su u odličnim odnosima zahvaljujući naslednici Ivi.

Kako navode domaći mediji, njihova ljubav završila se posle dužeg vremena, a kako se u domaćim medijima pisalo, razlog razvoda je varanje oba partnera.

Dubravka Mijatović, Srđan Žika Todorović, Goran Radaković, film Tri palme za dve bitange i ribicu
foto: Printscreen YouTube

Naime, Gorana su povezivali sa jednom direktorkom marketinga, a Dubravka sa Marinkom Madžgaljem. Par je tada stavio tačku na brak, a kako se dalje pisalo oni su ostali u prijateljskim odnosima.

Dubravka Mijatović
foto: Damir Dervišagić

Dubravka i Marinko su ubrzo nakon započete veze ušli i u bračnu zajednicu od 2007. do 2014. godine, a iz njega od 2009. godine imaju i ćerku Saru. Ipak, posle nekoliko godina su stavili tačku na ljubav i razveli se mirnim putem.

Marinko Madžgalj
foto: ATA Images

Marinko je zatim ljubav je pronašao pored novinarke Lane Sekulić. Nakon duže borbe sa bolešću, preminuo je 2016. godine u svojoj 37 godini.

film Jagoda u supermarketu, Dubravka Mijatović, Goran Radaković
foto: Printscreen YouTube

Goran se nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, a često ističe da najviše vremena voli da provodi sa svojom decom u prirodi uz vožnju rolera.

- Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini - rekao je on u jednom od intervjua.

Goran Radaković
foto: Printscreen

Lepa glumica privatni život nikad nije eksponirala, te su i njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti. Njene naslednice Sara Madžgalj i Iva Radaković, pored pozorišta, jedini su fokus interesovanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:52

KRENULA SAM U TERETANU JER SAM SE ZALJUBILA! Glumica otkrila svoju veliku strast koja deluje lako, a zahteva OGROMNU FIZIČKU SNAGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track