IZ ČISTA MIRA MI JE REKAO DA ĆE SE SA MNOM OŽENITI! Veze Olge Odanović i Peleta je neverovatna: Pitala sam ga da li je NORMALAN!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

PRESLATKO

IZ ČISTA MIRA MI JE REKAO DA ĆE SE SA MNOM OŽENITI! Veze Olge Odanović i Peleta je neverovatna: Pitala sam ga da li je NORMALAN!

Pop kultura -

Olga Odanović i Dragan Petrović Pele upoznali su se tokom proba na predstavi „Groblje automobila“.

Bila je sudbina da baš na prvoj zajedničkoj predstavi igraju bračni par, a onda joj je Pele odjednom rekao „Ja ću se tobom oženiti“.

Olga Odanović
foto: Goran Srdanov

- Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i da imam cimerku nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije uselio kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno - ispričala je glumica u jednom intervjuu za Story.

Nekoliko godina kasnije su se venčali, a potom dobili ćerku Lenku i sina Jakova.

Dragan Petrović Pele
foto: Zorana Jevtić

- Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo do danas. Najvažnije je da sam pored sebe imala pravog čoveka - iskrena je Olga Odanović.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track