TREĆI NAJBOGATIJI ČOVEK NA KUGLI ZEMALJSKOJ LETUJE U DUBROVNIKU: Poveo svoju lepšu polovinu, a svi zure u njen OGROMAN DEKOLTE!
Foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

FOTO

TREĆI NAJBOGATIJI ČOVEK NA KUGLI ZEMALJSKOJ LETUJE U DUBROVNIKU: Poveo svoju lepšu polovinu, a svi zure u njen OGROMAN DEKOLTE!

Pop kultura -

Dubrovnik je oduvek važio za najelitnije hrvatsko letovalište, rame uz rame sa Hvarom, pa su ovaj grad posetile brojne poznate face. Ovih dana Stradunom je prošetao i Džef Bezos, treći najbogatiji čovek sveta, i to u društvu svoje lepše polovine - voditeljke Loren Sančez. Hrvatski mediji su s pažnjom pratili svaki korak slavnog para, a zanimljivo je da su nešto manje zapaženo prošli njihovi saputnici na krstarenju Mediteranom, iako su jednako popularni.

Loren i Džefu društvo su pravili glumac Orlando Blum i njegova supruga - pevačica Kejti Peri, kao i pevač Ašer, te uticajni američki influenser i voditelj Derek Balzberg. Ovo društvance slavnih i bogatih uživalo je u šetnji centrom Dubrovnika, a svi su bili vrlo opušteni, iako su paparaci pratili u stopu.

džef bezos
foto: Tonci Plazibat / imago stock&people / Profimedia

Kejti i Orlando su bili u belom od glave do pete, u pravim letnjim kombinacijama, a Ašer je izabrao šarenu košulju kratkih rukava, lagane letnje pantalone i moderne "ružne" papuče.

Bezos i Sančezova, svakako su privukli najviše pažnje, što nas ne čudi s obzirom da je atraktivna crnka rešila da istakne svoju zgodnu figuru. Ova 53-godišnjakinja ukrala je sve poglede u dugačkoj, pripijenoj zelenoj suknji dubokog struka i kratkom, crnom topu, pokazavši malo gole kože na stomaku, ali i raskošan dekolte.

džef bezos
foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Ova izrazito uska odevna kombinacija naglasila je Lorenin seksepil, u čemu atraktivna dama i te kako uživa i često insistira na zavodljivim izdanjima. Celu modnu priču upotpunila je japankama, zlatnim nakitom i velikim naočarima za sunce. Bezos se, pak, opredelio za prilično nenametljiv autfit - bele pantalone i tegetsivu majicu.

Inače, Bezos i ekipa smešteni su na njegovoj luksuznoj jahti vrednoj 500 miliona dolara, koja je usidrena zapadno od Dubrovnika u blizini Elafitskih ostrva. Pre Hrvatske posetili su Grčku i Italiju, a sa njima na jahti bila je i Demi Mur, ali nije poznato da li i ona trenutno boravi u našem komšiluku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track