BRITNI SPIRS NEĆE BIVŠEM MUŽU DATI NI DINAR: Džabe joj preti tajnama, pevačica predbračnim ugovorom zaštićena kao BELI MEDVED!
Foto: Printscreen/Instagram

nije ostao dovoljno dugo

BRITNI SPIRS NEĆE BIVŠEM MUŽU DATI NI DINAR: Džabe joj preti tajnama, pevačica predbračnim ugovorom zaštićena kao BELI MEDVED!

Pop kultura -

Glumac i fitnes trener Sem Asgari (29) neće dobiti ništa od Britni Spirs (41) u brakorazvodnoj parnici.

Prema predbračnom ugovoru, u slučaju razvoda, Sem bi dobijao milion dolara za svake dve godine u braku. Međutim, on i Britni su se rastali nakon samo 14 meseci.

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bez obzira na predbračni ugovor, TMZ je saznao da je moguće da popularna pevačica svom budućem bivšem mužu da jednokratni ček kako bi sav njen 'prljavi veš' zadržao za sebe.

Ali i ovde je pevačica navodno zaštićena ugovorom.

Naime, kako prenose strani mediji, u predbračnom ugovoru stoji da je iznošenje informacija u javnost zabranjeno. Iako se u medijima pojavilo da Sem ucenjuje Britni i da će otkriti sramotni snimak ako ne dobije novac, njegov predstavnik Brendon Koen demantovao je te tvrdnje za The Hollivood Reporter.

Britni Spirs
foto: Printskrin/Instagram

- Sve su tvrdnje lažne i nema nikakve zlobe usmerene prema Britni, niti će je ikada biti. Sem će je uvek podržavati - rekao je on.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track