AUTOMOBIL POPUT BOŽANSTVA: Video je iskrivljeni znak na staroj "mečki" i krenuo ka njoj, pa NAPRAVIO POTEZ ZA NEVERICU (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram 190d.owner

snimak koji će vas zapanjiti i oduševiti

AUTOMOBIL POPUT BOŽANSTVA: Video je iskrivljeni znak na staroj "mečki" i krenuo ka njoj, pa NAPRAVIO POTEZ ZA NEVERICU (VIDEO)

Auto -

Jedan automobilski entuzijasta snimljen je na ulici kako izlazi iz svog "Pežoa" i prilazi Mercedesu W123 koji je stajao na semaforu, a kome je bio iskrivljen znak na haubi.

Kako se može videti na Instagramu na kom je objavljen video snimak ovog nesvakidašnjeg događaja, muškarac iz "Pežoa" je potom prišao vremešnoj "mečki", ispravio znak i potom se sagao i poljubio haubu kao da se poklanja nekakvom božanstvu!

Eh, taj stari dobri Mercedes! I zaista je tako jer su stari Mercedesi zahvaljujući brojnim kvalitetima, a pre svega zbog pouzdanosti i udobnosti, stekli kultni status na celoj planeti.

Tu se posebno ističe legendarni model W123 koji je bio toliko dobar da je, kako legenda kaže, Mercedesu pretio bankrot ako nastavi da proizvodi takve automobile!

Mercedes
foto: Shutterstock

Čuvena "stodvadesettrojka" se proizvodila tačno deset godina, od 1976. do 1986. kada ju je nasledila isto tako kultna mašina sa oznakom W124, koja se smatra "poslednjim pravim Mercedesom".

Za tih deset godina, W123 je ostvario neverovatan prodajni rezultata od čak 2,7 miliona isporučenih primeraka, a i danas se može videti svuda. Često u lošem vizuelnom stanju, ali se zbog kvaliteta koji poseduje i dalje vozi i može da pređe milione kilometara, zbog čega je W123 stekao reputaciju neuništivog automobila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track