MALO BI ŽENA TRPELO ONO ŠTO SAM JA TRPELA: Demi Mur konačno otkrila PRAVI RAZLOG raspada braka sa Brusom Vilisom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PUTEVI IM SE RAZIŠLI

MALO BI ŽENA TRPELO ONO ŠTO SAM JA TRPELA: Demi Mur konačno otkrila PRAVI RAZLOG raspada braka sa Brusom Vilisom! (FOTO)

Pop kultura -

Brus Vilis i Demi Mur bili su jedan od najlepših parova u Holivudu. Uspešni, zaljubljeni i s prekrasnom porodicom.

Međutim, 2000-ih su iznenada objavili da se razvode nakon 13 godina braka. Iako se spolja činilo savršenim, ispostavilo se da je njihov brak imao mnogo problema.

Davne 1987. Brus Vilis i Demi Mur su se susreli na premijeri jednog filma.

Demi Mur, Brus Vilis
foto: Www.ibtimes.co.uk

'Rekao je: 'Mislim da bismo se trebali venčati'. Šalili smo se, naravno, ali odjednom se uopšte nije činilo da se šali', rekla je Demi jednom prilikom.

Ona je u svojim memoarima 'Inside Out' iz 2019. iskreno otkrila svoje lične probleme te opisala detinjstvo i veze, uključujući brak s Brusom. Od prvog trenutka bili su potpuno ludi jedno za drugim. Oboje su bili spremni osnovati porodicu pa je ona ostala trudna samo četiri meseca nakon upoznavanja, odnosno prve bračne noći. U braku su dobili tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu.

Demi Mur

Ona je želela da se vrati glumi, no on se s tim nije slagao. Želeo je da ostane kod kuće i bude samo majka njihovim kćerima.

"Ovo nikad neće uspeti ako budeš radila", govorio joj je.

Uprkos njegovim željama, Demi je dobila nekoliko ponuda i ponovo počela raditi. U knjizi je napisala da je bila na mukama. On je bio previše "naporan" i sklon kontroli, a ona je bila "buntovnica koja nije odustajala".

Brus joj je otežavao, insistirajući na tome da ne mogu raditi i biti roditelji. Da mu dokaže suprotno, Demi je kćer vodila na filmski set, a svoj je raspored prilagođavala njegovom. Na kraju je Brus odlučio da više ne želi biti u takvom braku. Nije mogao podneti pažnju koju je ona dobijala.

'Želeo je porodicu, ali je žudeo i za uzbuđenjima. Uglavnom, želeo je raditi šta je hteo. Imao je 36 godina, ubacite u tu jednačinu slavu i novac. Matematika je jednostavna', prisetila se Demi.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Među stvarima koje je Brus želeo bile su i druge žene, uverena je Demi, koja je sumnjala da je muž vara s glumicom Dženuari Džouns.

Puno su vremena provodili razdvojeni zbog posla, a njihovi bliski prijatelji otkrili su da su zahtevnost posla i dugotrajna snimanja na raznim stranama sveta opterećivali njihov brak.

'Naše prijateljstvo se nastavlja. Institucija je ostavljena po strani', rekao je Brus nakon razvoda.

Dokazali su to svih ovih godina. On je lokdaun zbog Kovida 19 proveo u njenoj kući, a njegova sadašnja supruga Ema i Demi su prijateljice. Bivša supruga velika mu je podrška i tokom bolesti.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track