SLIKE GLUMICE KOJA KOPA PO KONTEJNERU IZAZIVAJU JEZU! Nekada se kupala u luksuzu, a sad živi na ulici: Smrad odbija PREDATORE!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

SLIKE GLUMICE KOJA KOPA PO KONTEJNERU IZAZIVAJU JEZU! Nekada se kupala u luksuzu, a sad živi na ulici: Smrad odbija PREDATORE!

Pop kultura -

Loni Vilison svojim prizorima po ulicama Los Anđelesa sve ostavlja u šoku. Paparaci su sada napravili nove fotografije ove bivše manekenke i fitnes modela koja je svoj život u potpunosti upropastila. Vilison je viđena kako po ulici LA-a gura kolica puna plastičnih flaša i smeća prekrivenih krpama.

Jedan od stanovnika joj je dao svoju kesu punu flaša, što su kamere i zabaležile. Bivša glamurozna manekenka za kupaće kostime poslednjih sedam godina živi u kampovima za beskućnike u Kaliforniji, a do 2014. godine živela je savršen život.

Loni Vilson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loni je javnosti najpoznatija po ulozi Kire Mičeks u seriji "Expose", a bila je u braku s glumcem "Čuvara plaže" Džeremijem Džeksonom, ali njihova burna veza se završila 2014. godine nakon što ju je on navodno pokušao da je zadavi.

Od njihovog razlaza Loni se borila s zavisnošću i imala je problema s mentalnim zdravljem, a danas se može videti kako luta ulicama, gura pretrpana kolica za kupovinu i prtura po kontejnerima kako bi pronašla nešto za jelo.

Pre samo osam godina živela je svoj holivudski san, bavila se modelingom i pojavljivala se na crvenim tepisima na blještavim događanjima zajedno s Džeremijem, za kojeg se udala 2012. godine. Ioak, nakon što je postala zavisna o drogama, sustigla su je teška vremena. Na ulici je prvi put snimljena u oktobru 2020., a beskućnica je otprilike od 2016. godine.

Loni Vilison
foto: Profimedia

Prijatelji su pokušali da joj pomognu, ali ona tvrdi da može sama i da ima sve što joj treba.

- Nemam mobilni. Imam hranu i imam gde da prespavam. Novac dobijem tu i tamo, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima puno toga - rekla je jednom i rastužila mnoge.

- Na ulici opstaju samo najači. Godinu dana se nisam tuširala jer smrad odbija seksualne predatore. Stalno me pljačkaju i oduzimaju mi stvari - rekla je u jednom intervjuu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track