ŠTA JEDU ČUVENI BAĆA I MARAŠ: Ovo je svakodnevica glumačkog para iz JUŽNOG VETRA, a sve snimila njihova koleginica (VIDEO)
Foto: Nemanja Miščević

ishrana

ŠTA JEDU ČUVENI BAĆA I MARAŠ: Ovo je svakodnevica glumačkog para iz JUŽNOG VETRA, a sve snimila njihova koleginica (VIDEO)

Pop kultura -

Ohridsko leto, najveća muzičko-scenska svetkovina na Balkanu. Na ovogodišnjem 63. festivalskom izdanju publika je mogla da uživa u nastupima više od 1.270 umetnika iz Češke, Italije, Poljske, Francuske, Turske, Izraela, SAD, Ukrajine, Španije, Rusije, Grčke, Nemačke, Rumunije, Portugalije, Egipta, Srbije…

Tamara Krcunović, Predstava Laž
foto: Miša Obradović

Zatvaranje festivala rezervisano je za nastup Beogradskog dramskog pozorišta koje će izvesti svoju hit predstavu "Laž" po delu Florijana Zelera u režiji Nikole Ljuce sa glumačkom ekipom koju čine: Miloš Biković, Tamara Krcunović, Miodrag Radonjić i Jelisaveta Teodosić.

Tamara Krcunović, Predstava Laž
foto: Miša Obradović

Tamara Krcunović uslikala je kolege kako se opuštaju pred večerašnje izvođenje i šta jedu čuveni Maraš i Baća iz serijala "Južni vetar".

"Zdrav doručak", napisala je glumica.

00:16

Šta jedu Maraš i Baća

Predstava "Laž" veliki je hit širom sveta, a ovako se glumci spemanju za svako njeno izvođenje:

- Predstava počinje u osam, a glumci u pozorište dolaze u 16 sati, jer prolazimo kompletnu predstavu. To se dešava u slučaju kada igramo komade koje dugo nismo igrali. Uloge su obimne i zato dođem ranije kako bismo prošli neke zahtevne scene s puno teksta. Ako sam istu predstavu igrao juče, onda dođem sat vremena ranije. Postoje dve vrste memorije. Jednu koristim za snimanje, a drugu za pozorište. Teksta i mizanscena koje sam juče naučio za snimanje filma ili serije danas više ne mogu da se setim, a nečeg što sam radio u pozorištu pre pet godina mogu da se setim u po noći... i to kompletnih replika - otkrio nedavno je Biković za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

00:50

Miloš Biković se fotografiše sa fanovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track