GOLA SE VALJA U KREVETU, A ONDA JOJ PRIJATELJ RADI OVO: Zabrinjavajući snimci Britni Spirs nakon vesti o RAZVODU! Fanovi ŠOKIRANI
Foto: Instagram/britneyspears

SVI MISLE DA JOJ TREBA STRUČNA POMOĆ

GOLA SE VALJA U KREVETU, A ONDA JOJ PRIJATELJ RADI OVO: Zabrinjavajući snimci Britni Spirs nakon vesti o RAZVODU! Fanovi ŠOKIRANI

Pop kultura -

Britni Spirs šokirala je fanove novom objavom na Instagramu. Nakon vesti da se ona i njen suprug Sem Asgari razvode, pevačica je uživala u društvu nepoznatih muškaraca koji su joj prijatelji, a ono što je jedan radio njene pratioce je ostavilo bez teksta.

Britni je objavila snimak na kojem je drže četvorica muškaraca dok ona pozira za kameru, a onda odjednom kreće da pleše pred kamerom, što je već standardna scena. Nakon toga, jedan prijatelj kleknuo je na pod i krenuo da joj liže nogu od čizme na gore, a ovaj prizor sve je ostavio bez teksta.

Mnogi se pitaju zašto pevačica još uvek nije potražila stručnu pomoć koja joj je, sudeći po objavama, i te kako potrebna.

Pre toga, valjala se gola u krevetu i rukama i čaršavom skrivala svoje grudi.

Podsetimo, Sem Asgari podneo je zahtev za razvod od Britni prošle nedelje, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodno Britnino neverstvo, nakon kog je usledila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Anđelesu bez venčanog prstena, a Semove fotografije na njegovom profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Sem Asgari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Strani mediji počeli su da "kopaju" po njihovom privatnom životu, a TMZ piše da je pevačica Sema čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sem im se navodno često žalio da ga je Britni fizički povređivala tokom njihovih 7 zajedničkih godina. Često je tu bilo i tuča, u koje je moralo da uskoči obezbeđenje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track