POZNATO STANJE BRITNI SPIRS NAKON RAZVODA: Evo ko joj je sada najveća PODRŠKA! Oni joj pomažu da prebrodi ovaj MUČAN PERIOD (FOTO)
Foto: Instagram/britneyspears

NARUŠEN ODNOS SA PORODICOM

POZNATO STANJE BRITNI SPIRS NAKON RAZVODA: Evo ko joj je sada najveća PODRŠKA! Oni joj pomažu da prebrodi ovaj MUČAN PERIOD (FOTO)

Pop kultura -

Britni Spirs i Sem Asgari objavili su da se razvode posle samo 14 meseci braka.

S obzirom na to da je Britni sada ostala bez još jednog vida podrške, izvor je za strane medije rekao da će o njoj sada brinuti njen advokat i menadžer.

Britni ima narušen odnos sa svojom porodicom, posebno kao rezultat kontroverznog nadzora pod kojim je bila.

Lin Spirs, Britni Spirs
foto: Profimedia

Izvor je rekao da joj advokat, Metju Rozengart, i menadžer, Kejd Hadson, pomažu u njenom svakodnevnom životu, kao što je da je vode na sastanke i da se staraju da je nahranjena. U razgovoru za TMZ, izvor je rekao da Metju i Kejd veruju da se Britni snalazi usred razlaza sa Semom i insistira da njeno mentalno zdravlje nije narušeno.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Pišući na svojim Instagram pričama, Sem je rekao:

- Posle 6 godina ljubavi i posvećenosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili da završimo naše zajedničko putovanje. Zadržaćemo ljubav i poštovanje koje gajimo jedno prema drugom i želim joj da najbolje uvek. Tražiti privatnost deluje smešno, pa ću samo zamoliti sve, uključujući medije, da budu ljubazni i pažljivi - glasilo je saopštenje Sema.

Britni je kasnije podelila svoju izjavu o raskidu i pored snimka plesa, napisala:

- Kao što svi znaju, Sem i ja više nismo zajedno… 6 godina je dug period za biti sa nekim, tako da sam malo šokirana, ali… nisam ovde da objašnjavam zašto jer to se iskreno nikoga ne tiče. Ali, iskreno, nisam mogla više da trpim bol. Volela bih da pokažem svoje emocije i suze o tome kako se zaista osećam, ali iz nekog razloga sam uvek morala da krijem svoje slabosti. Trebalo bi da se voliš bezuslovno, a ne pod uslovima!

(Kurir.rs/Magazin)

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track