BIVŠI JE PREVARIO S DADILJOM, A KONOBARICI NAPRAVIO DETE: Uzvratila mu s NAJBOLJIM PRIJATELJEM, sad je konačno ogrejalo SUNCE
Foto: Printscreen

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

BIVŠI JE PREVARIO S DADILJOM, A KONOBARICI NAPRAVIO DETE: Uzvratila mu s NAJBOLJIM PRIJATELJEM, sad je konačno ogrejalo SUNCE

Pop kultura -

Manekenka i glumica Sijena Miler (41) prošetala se po plaži na Ibici i tako otkrila trudnički stomačić. Iako vesti zvanično još nije potvrdila, fotografije koje je objavio časopis "People" dovoljan su dokaz da je Sijena trudna. Trenutno se odmara s partnerom Olijem Grinom (26), s kojim čeka prvo zajedničko dete. Vezu su potvrdili na dodeli filmskih nagrada BAFTA u martu 2022, mesec dana nakon što su viđeni zajedno u Njujorku.

Sijeni ovo nije prvo dete. Iz četvorogodišnje veze s glumcem Tomom Staridžom (37) ima ćerku Marlou (11). Bili su zajedno od 2011. do 2015, a svojevremeno je glumica rekla kako ćerka veoma liči na nju.

Sijena Miler
foto: Profimedia

"Kad odgajaš dete, vidiš aspekte svog karaktera u toj osobi, reflektuju ti se, i to je veza s najvećom ljubavlju koju imam. Poznaje me i ja poznajem nju. Vrlo je tvrdoglava, što je nalik meni. Vidim je kao jedinstvenu osobu, ali istovremeno vidim i genetske veze. Ona je raj, moje dete", ispričala je Sijena. U aprilu 2022. glumica je za časopis "Elle" rekla kako joj je drago što su tridesete iza nje jer je ta dekada bila prepuna pritisaka oko toga hoće li imati još dece i zašto još nije rodila.

"Biološki sat je vrlo okrutan prema ženama u toj deceniji. To je vrhunac, barem je bio za mene. Onda sam napunila 40 i zamrznula jajašca. Bila sam svesna potrebe da imam još jedno dete, ali sam pomislila: 'Ako se dogodi, dogodi'. Egzistencijalna pretnja je tako nestala", ispričala je.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Pre veze s 15 godina mlađim Olijem, Sijena je bila verena za Lukasa Zvirnera, s kojim je raskinula samo devet meseci nakon što ju je zaprosio, a na njen šarm svojevremeno je pao i miljenik žena, Džud Lo. Prvo se pričalo da je Sijena razorila glumcu brak s dizajnerkom Sejdi Frost, s kojom ima troje dece, a onda su se već iduće godine verili.

Zatim se dogodio skandal koji je potpuno promenio tok njihovih uspešnih karijera. Glumac ju je prevario s dadiljom, a potom je napravio dete konobarici Samanti Burk. Svi detalji neverstva su dospeli u medije, a to je zasenilo sve što je Miler radila na profesionalnom planu.

Džud Lo
foto: Profimedia

"Bilo je stvarno teško. Nadam se da tako nešto više nikada u životu neću doživeti. Baš sam imala predstavu u pozorištu u kojoj sam imala glavnu ulogu i nedeljama sam morala sama da ustajem iz kreveta i suočavam se s raskidom koji je postao javan. A onda sam morala da stanem svake večeri ispred 800 ljudi. Tih prvih nekoliko nedelja se uopšte ne sećam", rekla je glumica u jednom intervjuu. Džud Lo i Sijena Miler raskinuli su veridbu kada je dadilja javno ispričala da je imala aferu s njim 2005. godine.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Ponovo su se verili 2010. godine, ali su se već sledeće godine razišli. Sijena navodno nije mogla da mu oprosti prevaru s dadiljom uprkos velikoj ljubavi koja ih je vezala. U Holivudu su je smatrali žrtvom i žalili su je zbog svega što joj se dogodilo s "najvećom ljubavlju života", a onda je u javnost dospela informacija da ni ona nije bila nevinašce kakvim se predstavljala. Nevernom dečku uzvratila je istom merom, ako ne i gore, jer ga je varala s njegovim najboljim prijateljem, glumcem Danijelom Krejgom.

Lo je svojevremeno i potvrdio ova nagađanja i otkrio da se, kada je saznao za aferu, telefonski posvađao s Danijelom. Rekao mu je i da prizna sve svojoj devojci s kojom je tada bio veren. Džud i Danijel su godinama bili najbolji prijatelji i bliski saradnici pre nego što je afera potpuno prekinula njihov odnos.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:50

TRUDNA SNAJKA PRIPREMILA JELO KOJE JE DOBILO SVE 10! Piletina na specijalan način, PRSTE DA POLIŽEŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track