SLAVNI GLUMAC OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE, PA SMUVAO 24 GODINE MLAĐU: On u 55. postaje otac, a njegova bivša BLISTA KAO NIKAD PRE
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

FOTO

SLAVNI GLUMAC OSTAVIO ŽENU I DVOJE DECE, PA SMUVAO 24 GODINE MLAĐU: On u 55. postaje otac, a njegova bivša BLISTA KAO NIKAD PRE

Pop kultura -

Krajem septembra 2016. godine holivudski par Naomi Vots i Lijev Šrajber rastali su se posle 11 godina zajedničkog života i dvoje dece. Glumac koji je publici dobro poznat po ulozi u seriji "Ray Donovan" posle razvoda brzo je našao novu ljubav, 24 godine mlađu Tejlor.

Naomi Vots (54) u junu ove godine rekla je sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru i kolegi kojeg je upoznala godinu dana posle razvoda - Biliju Krudapu (55), ali sve do skora, sama je vodila računa o deci koju je dobila sa Šrajberom.

naomi vots
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naomi, za razliku od bivšeg supruga, pronašla je partnera svojih godina, dok se Lijev odlučio za potpuno drugačiji život posle razvoda.

Sa druge strane glumac je odlučio da u 55. godini postane još jednom otac pa sa svojom mlađom partnerkom očekuje dete.

Lijev i Tejlor su se venčali na tajnoj ceremoniji u julu ove godine na kojoj su samo prisustvovala deca koju je Šrajber dobio sa Naomi i kumovi. Oni su potpom objavili su zajedničku fotografiju uz opis da su "mama i tata" spremni za bebu.

Naomi Vots pre razvoda u intervjuima govorla je samo najbolje o Šrajberu, tako da su mnogi stekli utisak da su najskladniji par u Holivudu.

Lijev Šrajber
foto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

- Bitno je da podržavate jedno drugo. Kada se oba roditelja bave kreativnim i umetničkim poslom, nema klasičnog radnog vremena od devet do pet. Ponekad nam posao dozvoljava da provodimo mnogo više vremena sa decom od drugih roditelja, a opet, postoje i periodi kada smo na putu jako dugo pa ih ne viđamo - rekla je Naomi.

Zanimljivo je da posle razvoda i nove mlađe devojke, a sad i supruge, Vots nije želela više nikad u medijima da govori o bivšem mužu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track