ZET OROBIO TAŠTU, PA SVE SPISKAO NA PROSTITUTKE: Ukrao joj 166 hiljada evra, pa bančio, a evo NA KOJU FORU joj je obio sef
Foto: Shutterstock

PRETI MU ROBIJA

ZET OROBIO TAŠTU, PA SVE SPISKAO NA PROSTITUTKE: Ukrao joj 166 hiljada evra, pa bančio, a evo NA KOJU FORU joj je obio sef

Žena -

Možda ni vaš zet nije idealan, ali ćerka neimenovane Ruskinje goru propalicu verovatno nije mogla da nađe.

Kako su preneli brojni ruski mediji, jedan 33-godišnji muškarac je "odrao" svoju taštu do gole kože, pa s njenim novcem naredna tri dana ludovao uz prostitutke.

Majstor joj je iz kuće izneo sef u kom se nalazilo 17 miliona rubalja (oko 166 hiljada evra), pritom sa sobom poneo i njen nakit, te se zaputio u provod zbog kog bi sada mogao da ispašta punu deceniju.

sef, Oružije
foto: Shutterstock

Nesrećniku su pri odnošenju i razvaljivanju sefa pomogli taksista i zaposleni neke radionice, ali je policija tokom istrage utvrdila su ti ljudi poverovali kako pomažu čovjeku koji je izgubio ključeve, odnosno da nisu imali blagog pojma u čemu učestvuju.

Muškarac se potom tri dana zabavljao u Sočiju, a zatim je naručio taksi do rodnog grada Kemerova za 300 giljada rubalja (tri hiljade evra). Tamo ga je privela policija koja je tašti uspela da vrati samo otuđeni nakit.

Bludnom zetu sada preti čak deset godina zatvora.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:15

Zet Relja pao u trans uz taštinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track