POSRNULA GLUMICA VIĐENA VAN MENTALNE USTANOVE: Lutala GOLA i izbezumljena po ulici, a sada je puštaju da šeta SAMA! (FOTO)
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

EVO KAKO SE SAD OSEĆA

POSRNULA GLUMICA VIĐENA VAN MENTALNE USTANOVE: Lutala GOLA i izbezumljena po ulici, a sada je puštaju da šeta SAMA! (FOTO)

Pop kultura -

Amanda Bajns se oseća mnogo bolje otkako je u ustanovi za mentalno zdravlje gde se trenutno leči, a sada joj je čak dozvoljeno da izađe i sama. TMZ je tokom vikenda pribavio fotografije bivše dečije zvezde prvi put kada je viđena u javnosti otkako se prijavila u centar.

Izvori bliski Amandi kažu za TMZ, da je postigla veliki napredak u minimalnoj nadzornoj grupi centra, što joj omogućava da napusti imanje u određenim satima kako bi mogla sama da kupuje ili šeta.

Amanda Bajns
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rečeno je da Amanda Bajns trenutno radi na sebi dovoljno dobro da ne mora da bude pod ključem, iako izvori kažu da ona i dalje planira da ostane u centru u doglednoj budućnosti jer nastavlja da radi na sebi i svom mentalnom zdravlju.

Amanda Bajns
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rečeno je da Amanda voli da bude u ovoj ustanovi, jer ima medicinsko osoblje, terapeute i druge pacijente oko sebe, što obezbeđuje druženje i društvenu interakciju, za razliku od izolacije u kojoj je bila u svom starom stanu, a nakon što je šetala gola po ulici primljena je u psihijatrijsku ustanovu.

Amanda Bajns
foto: Profimedia

Ljudi koji su primetili Amandu u javnosti ovog vikenda kažu za TMZ da je izlazila iz tabako prodavnice u petak oko 18.30, kao i da je bila sama i izgledala je kao da je dobro raspoložena. Rečeno nam je da je takođe primećena u subotu popodne u obližnjem Ralph's supermarketu, kako odlazi sa punom torbom za kupovinu.

Podsećamo, kao što smo prvi izvestili, Amanda se prijavila u ustanovu za mentalno zdravlje okruga Orindž početkom jula, jer je osećala da joj nedostaje stručna nega. Svi iščekuju da li ćemo je još češće viđati u javnosti.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:34

PSIHIJATAR BRANKA PURLIJA OPET ŠOKIRALA REGION Crnogorci su zbog inteligencije lideri u Vojvodini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track