BILA RUŽNO PAČE, A MUŠKARCI SU JOJ JELI IZ RUKE: Umro prvi ostavljeni ljubavnik kraljice Kamile u koju je bio SMRTNO zaljubljen
Foto: Printscreen/Instagram

bila fatalna

BILA RUŽNO PAČE, A MUŠKARCI SU JOJ JELI IZ RUKE: Umro prvi ostavljeni ljubavnik kraljice Kamile u koju je bio SMRTNO zaljubljen

Pop kultura -

Prvi muškarac kog je aktuelna kraljica supruga Velike Britanije volela preminuo je nedavno, a on se pre nekoliko godina prisetio njihove ljubavi i kako mu je slomljeno srce.

Ljubav života kraljice pratilje Kamile, supruge kralja Čarlsa III, svakako je čovek s kojim danas sedi na prestolu Velike Britanije.

Iako je u međuvremenu bila udata za Endrua Parkera Boulsa i s njim dobila dvoje dece, još od sedamdesetih je u njenom srcu prvi kralj Čarls, sin pokojne kraljice Elizabete II.

Kamila parker
foto: © Band Photo / uppa.co.uk / Avalon / Profimedia

Par se, nakon decenija tajnog viđanja i varanja supružnika, konačno venčao 2005. godine i pokazali su da su jedno zbog drugog bili spremni da rizikuju sve.

Međutim, Parker Bouls i aktuelni kralj nisu jedine Kamiline velike ljubavi. Pre nekoliko dana preminuo je prvi muškarac kog je kraljica supruga volela, a njihova priča počela je u ranoj mladosti...

Kamila parker
foto: Clive Postlethwaite / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok je još bila debitantkinja primljena na dvoru kraljice Elizabete, Kamila je često posećivala zabave u visokom društvu i važila za svojevrsnu party devojku tog vremena. Tada joj nije manjkalo muške pažnje, a upravo je na jednoj od žurki prvi put srela Kevina Burka, koji je nedavno preminuo u 78. godini.

Kraljica Kamila – ili, kako su je tada zvali, Mila Šand, upoznala je Kevina, tada 19-godišnjaka, 1965. godine. On je bio mlad, zgodan i sin sera Obrija Burka, zamenika direktora kompanije Hawker Siddeley i odmah joj je privukao pažnju.

Kamila Parker
foto: BARRY BATCHELOR / AFP / Profimedia

Kamila je imala samo 17 godina i bila glavna zvezda svake viđenije žurke tokom šezdesetih, a ubrzo je uplovila u vezu s Kevinom. Ona je navodno bila vrlo kratka, ali je Mila Šand ostavila utisak na svog bivšeg dečka.

Burk se u razgovoru s biografkinjom Džesikom Džejn prisetio tih dana, kako bi joj pomogao u pisanju knjige "Vojvotkinja od Kornvola, njene priče i tajne".

Kamila Parker
foto: © Bandphoto / UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia

– Svake večeri bismo popili po dva ili tri koktela i išli na ples, imali smo izbor od nekoliko plesova vikendom na selu – ispričao je. – Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najbolju partnerku koju biste mogli poželeti. Kamila je bila izuzetno popularna i, iako nije bila lepotica, bila je vrlo privlačna i seksi.

I, zaista, Kamila je bila toliko popularna da je ubrzo nastavila dalje i ostavila Kevina Burka slomljenog srca.

Kamila Parker Bouls
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

– Bio sam s Kamilom cele te godine. Pretpostavljam da smo bili zaljubljeni i onda me je otkačila... Zašto? Pa, kratak odgovor bi bio – ludo se zabavljala u Londonu – podelio je on.

Nakon nekoliko zabavnih godina, Kamila je uplovila u kratku vezu s, tada princem, Čarlsom, a potom se 1973. udala za Endrua Parkera Boulsa. S njim je dobila sina Toma i ćerku Loru, a potom se zvanično orazvela 1995. godine, iako su dugo pre toga bili rastavljeni.

Kamila Parker
foto: © Bandphoto / UPPA/Photoshot / Avalon / Profimedia

Kevin Burk se skrasio mnogo kasnije, sa 42 godine. Bio je 14 godina u braku s Petom Bejker, a potom se oženio Luisom Fejri i dobio prvo dete sa 58 godina.

– Bilo je neočekivano, ali ja sam jedan srećan momak – rekao je tada.

Iza Burka je ostao njegov sin Maks, a Dejli mejl piše da će Kevin Burk biti sahranjen u septembru.

(Kurir.rs/Glossy)

Bonus video:

06:36

NIJE IZDRŽALA! Ljupka stupila u KONTAKT sa GENERALOM? Htela da SAZNA OVO, a zbog odgovora ZANEMELA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track