SKANDALOZNA ALBANKA U "PREZERVATIV IZDANJU" Iskopirala najkontroverznije izdanje supruge Kanjea Vesta, nove fotke PODIGLE PRAŠINU
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

BIZARNE ASOCIJACIJE

SKANDALOZNA ALBANKA U "PREZERVATIV IZDANJU" Iskopirala najkontroverznije izdanje supruge Kanjea Vesta, nove fotke PODIGLE PRAŠINU

Pop kultura -

Pevačica Dua Lipa na naslovnoj je strani novog broja francuskog izdanja magazina Vogue, a na fotografijama koje prate naslovnicu mnoge je podsetila na suprugu Kanjea Vesta, Bjanku Ćenzori, čiji je način odevanja ovih dana naročito pod lupom i na meti kritika. Posebno se izdvojila jedna slika koja je mnoge podsetila na najkontroverznije Bjankino izdanje.

Bjanka Ćensori
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Albanska pevačica Dua Lipa poznata po skandaloznim izjavama, na jednoj slici nosi kreaciju Nika Ovensa i time je mnoge podsetila na stajling Bjanke Senzori iz juna ove godine. Supruga Kanjea Vesta je tada prošetala u ekscentričnoj kreaciji koji su na društvenim mrežama nazvali "prezervativ izdanje".

Da šok bude veći, Bjanka je tako odevena krenula u crkvu, zajedno sa mužem, kontroverznim dizajnerom i reperom.

Dua Lipa pozirala je i u toplesu za francuski Vogue, a ovaj njen stajling neki porede i sa vrećom za boks. Modna ekscentričnost uvek pokreće takve komentare, mada se nekima i dopada. Kako je vi komentarišete?

Pevačica je neke i zbunila ovakvim izgledom pa se na Tviteru pitaju: "Ko je ovo?". I izblajhane obrve su odradile svoje.

Nove slike Due Lipe su baš podigle prašinu, Page six navodi da je na naslovnoj strani pozirala u stilu grofa Čokule, a ona na sebi ima kreacije Schiaparelli i“ The Matrix".

Footgrafiej su objavljene nekoliko pre nego što je pevačica proslavila 28. rođendan. Imala je veoma uzbudljivo leto, a u maju je na Kanskom festivalu imali debi na crvenom tepihu sa dečkom Romejnom Gavrasom gde su se njih dvoje prvi put pojavili kao par na jednom ovakvom događaju.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

00:20

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track