ROĐENA U ZATVORU I KAO DETE IZDRŽAVALA PORODICU: Tužila rođenu majku jer je novac za BOLESNOG BRATA trošila na plastične operacije
Foto: Profimedia

ima tešku porodičnu priču

ROĐENA U ZATVORU I KAO DETE IZDRŽAVALA PORODICU: Tužila rođenu majku jer je novac za BOLESNOG BRATA trošila na plastične operacije

Pop kultura -

Glumicu Lejton Mister svetska publika je zavolela u seriji "Tračara", gde je tumačila ulogu razmažene i zločeste bogatašice Bler Voldorf.

Ona svoj privatni život voli da drži daleko od očiju javnosti i nerado govori o njemu, te se tako o glumici ne zna mnogo. Tako j malo kome poznata i činjenica da je Lejton rođena u federalnom zatvoru dok je njena majka izdržavala kaznu zbog krijumčarenja marihuane koju je nabavljala sa Jamajke.

Dok joj je majka bila u zatvoru, brigu o malenoj Lejton preuzela je baka. Misterova ima i osam godina mlađeg brata Aleksandra, a kada je imala 11 godina, sa majkom se sa Floride preselila u Njujork gde je počela da radi kao model.

Tada je počela da sarađuje i sa Sofijom Kopolom koja se u to vreme bavila fotografijom, a radila je za poznate brendove kao što su „Ralf Loren“, „Tamagoči“ i drugi. U okviru kampanje „Limited Too“ sarađivala je i sa Amandom Sejfrid, koja je takođe postala uspešna glumica.

Od bavljenja modelingom izdržavala je majku i brata, a u želji da nađe stabilniji posao, sa 14 godina se preselila u Los Anđeles. Maturirala je u jednoj privatnoj školi, i to godinu dana pre nego što je trebalo, a u svet glume ušla je slučajno.

Naime, ona se pojavila u jednoj epizodi serije „Zakon i red“, a posle toga pojavljuje se u još dve serije u epizodnim ulogama. Glumila je u seriji „Tarzan“ koja je imala samo osam epizoda, a potom smo je gledali i u ostvarenjima „Sedmo nebo“, „Džordan“, „Veronika Mars“, „Osam jednostavnih pravila“ i drugim.

Najznačajnija uloga u njenoj dosadašnjoj karijeri, koja ju je i vinula u zvezde, došla joj je 2007. godine. U pitanju je uloga Bler Voldorf u megapopularnoj tinejdžerskoj seriji „Tračara“ u kojoj je glumila sa Blejk Lajvli, Penom Badžlijem, Čejsom Krafordom, Edom Vestvikom, Keli Raderford, Tajrom Benks i drugima.

Pored glume, Misterova se bavila i muzikom, a svoj prvi singl „Somebody to Love“ snimila je sa dobitnikom Gremija Robinom Tikom. Snimila je još nekoliko pesama i učestvovala u brojnim humanitarnim kampanjama, a sukob koji je imala sa majkom često je u drugi plan stavljao njene poslovne uspehe.

Lejton je, kako je počela veoma dobro da zarađuje nakon „Tračare“, majci svakog meseca slala po 7.500 dolara, posebno jer se brinula za svog brata kom je bilo narušeno zdravlje.

Međutim, ispostavilo se da je glumičina majka novac trošila na skupu kozmetiku i plastične operacije, a ne na lečenje svog sina, što je Lejton potpuno šokiralo i odbijala je da nastavi da šalje novac majci.

Majka ju je tada tužila i tvrdila da su imale „usmeni dogovor“ po kom je Lejton morala da joj šalje 10.000 dolara mesečno, na šta joj je glumica uzvratila kontratužbom.

Sudski proces završen je u korist glumice i navedeno je da ona majci ne duguje ništa.

Ni svoj ljubavni život Lejton nikada nije mnogo eksponirala u javnosti. Poznato je da se od 2008. do 2009. godine zabavljala sa američkim glumcem rumunskog porekla Sebastijanom Stenom. Ona se 2014. godine udala za kolegu Adama Brodija, jednog od glavnih glumaca hit serije „Okrug Kalifornija“.

Oni imaju dvoje dece i uživaju u ljubavi, ali se retko pojavljuju zajedno, a Lejton je čak dugo skrivala i da je trudna, sve dok je paparaci nisu slučajno fotografisali.

Lejton Mister 9. aprila je proslavila svoj 37. rođendan, a mnogi su konstatovali to da gotovo da se uopšte nije promenila od perioda kada je glumila Bler Voldorf. Nju smo imali priliku da gledamo i u ostvarenjima „Cimerka“, „Sudija“, „Monte Karlo“, „To je moj dečko“, „Veče sastanka“, „Divlja reka“, „Životni partneri“, „Samohrani roditelji“ i drugim.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:03

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA NINE PRLJA: Od svetla marine u Dubaiju do krijumčarenja kokaina i odsjaja metalnih rešetaka zatvora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track