ALBANSKA PEVAČICA "BEZ OBRVA" I POTPUNO GOLA NA NASLOVNICI: Ostavila sve bez teksta svojim izgledom! Uopšte ne liči na sebe!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

FOTO

ALBANSKA PEVAČICA "BEZ OBRVA" I POTPUNO GOLA NA NASLOVNICI: Ostavila sve bez teksta svojim izgledom! Uopšte ne liči na sebe!

Pop kultura -

Dua Lipa, pevačica albanskog porekla rođena u Prištini, je trenutno jedna od najvećih svetskih pop senzacija.

Muzička striming platforma Spotify je nedavno objavila da su zvanično dva najslušanija albuma na njihovom servisu sa blizu 20 milijardi preslušavanja upravo od popularne pevačice. Debitantski album "Dua Lipa" i drugi studijski album "Future Nostalgia". Veliki profesionalni uspeh u svetu muzike prate prate velike ponude u ostalim segmentima šoubiznisa, pa se Dua našla na naslovnici francuskog "Vogue".

Dua Lipa je najnovije lice sa naslovnice francuskog "Vogue" za septembar 2023. godine, a fotografu Mertu Alasu pozirala je s izbeljenjim obrvama i u toplesu.

Pevačica na fotografijama septembarskog modnog izdanja magazina sa izbeljenim obrvama izgleda znatno drugačije, pa je mnogima delovala skoro neprepoznatljivo.

Mnoge je podsetila na suprugu Kanjea Vesta, Bjanku Senzori, čiji je način odevanja ovih dana naročito pod lupom i na meti kritika. Naročito se izdvojila jedna slika koja je mnoge podsetila na najkontroverznije Bjankino izdanje.

Pevačica je neke i zbunila ovakvim izgledom pa se na Tviteru pitaju: “Ko je ovo?”.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:20

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track