HTELA SAM JAVNO DA TI IZJAVIM LJUBAV! Anđelka Prpić rasplakala poznatog kolegu: Pustio suzu kad je u emisiji čuo njene reči!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRELEPO!

HTELA SAM JAVNO DA TI IZJAVIM LJUBAV! Anđelka Prpić rasplakala poznatog kolegu: Pustio suzu kad je u emisiji čuo njene reči!

Pop kultura -

Anđelka Prpić, dugo je prisutna u glumačkom svetu, a vremenom je stekla popularnost, uglavnom zahvaljujući televizijskim serijama.

Svoje važne glumačke korake, imala je sa kolegom Andrejem Šepetkovskim, koji joj je bio mentor pre više od 15 godina.

Anđelka Prpić
foto: Printskrin Instagram

Jednom prilikom, Andrej je gostovao u emisiji „Praktična žena“, a u jednom trenutku, na video-bimu se prikazala Anđelka.

- Htela sam da iskoristim trenutak da ti javno izjavim ljubav, poštovanje i uvažavanje i da javno svima obelodanim da si ti jedan od najboljih glumaca, što već znamo. Ti si i jedan od najboljih pisaca kod nas, meni si bio profesor i mentor, pa želim da te pitam za neki savet. Šta bi me posavetovao, na čemu treba da poradim? - rekla je Prpićka, a Šepetkovski je uzdahnuo i pustio po koju suzu.

Anđelka Prpić
foto: Printscreen

- Rasplaka me sad… Hvala joj puno, ali neću joj davati savete javno, ne znam šta bih rekao o njoj, reći ću joj u četiri oka. (smeh). Nećemo sad ‘Ti meni serdar, ja tebi vojvoda’, malo je glupo. Ona je toliko kompletna, inteligentna, brza i duhovita, a zaista sam joj pre 15 godina bio mentor na jednom seminaru - odgovorio je Andrej tada i dodao:

- Predavao sam joj, ona je bila na nekoj klasi iz Novog Sada, držao sam im vežbe. Zaista je briljantna i zaista se mnogo volimo. Toliko je neprijatno da te u javnosti hvale, ali ovo je divno. Hvala joj.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:18

Ovako se Anđelka Prpić hrani u trudnoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track