NAJPOZNATIJA PLUS SAJZ MANEKENKA I KAO DETE DOBIJALA KOMENTARE ZBOG IZGLEDA: Imala 12 godina kada su joj rekli da treba da smrša!
Foto: Rocco Spaziani / Zuma Press / Profimedia

tuga

NAJPOZNATIJA PLUS SAJZ MANEKENKA I KAO DETE DOBIJALA KOMENTARE ZBOG IZGLEDA: Imala 12 godina kada su joj rekli da treba da smrša!

Pop kultura -

Plus size manekenka Ešli Grejem (35) osvanula je na naslovnoj strani nemačkog Voga za septembar i progovorila o preprekama na koje je nailazila u modnoj industriji.

Ešli Grejem
foto: TOT / Goff Photos / Profimedia

- Jedan od prvih fotografa sa kojima sam radila rekao je mojoj majci: „Ako bi Ešli smršala i prešla sa veličine 12 na veličinu 6, mogla bi da radi puno radno vreme. Tada sam imala 12 godina - priseća se Ešli svojih početaka.

Ešli je priznala i da je kao devojčica bila svesna svog izgleda, ali da joj to nikada nije bio problem. Sve dok nije ušla u svet mode.

Ešli Grejem, Oskar 2023
foto: Kevin Sullivan / Zuma Press / Profimedia

- Bila sam veoma svesna da mi se butine trljaju jedna o drugu, da mi salo na stomaku viri iz farmerki, da su mi ruke deblje od ruku prijatelja - prisećala se manekenka.

Ešli je izgradila veoma uspešnu karijeru, a magazin Makim ju je u aprilu ove godine proglasio za najseksi ženu na svetu. Inače, manekenka je u braku sa Džastinom Ervinom od 2010. godine, a zajedno imaju troje dece.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track