SRPSKI UROLOG OTKRIO KOJA JE NORMALNA VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Iznenadićete se kada čujete koja cifra je prevelika!
Foto: Profimedia

da li ste znali?

SRPSKI UROLOG OTKRIO KOJA JE NORMALNA VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Iznenadićete se kada čujete koja cifra je prevelika!

Pop kultura -

Veličina muškog genitalnog organa oduvek je bila tabu. Čak i kada se muškarci hvale svojom obdarenošću, ne zna se tačno o kojoj je dužini penisa reč.

O ovoj temi otvoreno je govorio urolog Aleksandar Milošević, koji je rešio dilemu šta je zapravo normalna veličina penisa.

penis
foto: Profimedia

Normalna veličina penisa

- Penis od 7 centimetara je donja granica kada govorimo o normalnim veličinama, a gornja granica veličine penisa je od 16 do 17 centimetara. Normalna veličina muškog genitalnog organa kod Evropljana je 14 centimetara, kod Afroamerikanaca je veća za nekoliko centimetara, a kod muškaraca sa istoka za nekoliko centimetara manja - istakao je urolog.

Iako je želja većine muškaraca da imaju veliki penis, dr Milošević je naveo i da ima pacijenata koji imaju penis veći od 17 centimetara, pa su se operisali kako bi ga smanjili na optimalnu veličinu od 13 centimetara.

seks
foto: Shutterstock

Koliko dugo treba da traje seks?

Urolog Milošević otvorio je neke druge teme o tome koliko treba da traje seks:

- Dokazano je da je žena potencijalno jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu 4 minuta. Što se tiče broja polnih odnosa, to je individualna stvar. Ako je seks uspešan, ako su oboje zadovoljni, jedan je dovoljan seks godišnje.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja