MILICA MILŠA I ŽARKO JOKANOVIĆ PODELILI LEPE VESTI! Pokazali šta je prava ljubav: Nek traje i bude još uzbudljivije! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

SREĆNI SU

MILICA MILŠA I ŽARKO JOKANOVIĆ PODELILI LEPE VESTI! Pokazali šta je prava ljubav: Nek traje i bude još uzbudljivije! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. U ljubavi uživaju dugi niz godina, a Žarko je čak prihvatio Miličinog vanbračnog sina Antonija kao svog.

Ona je sa pratiocima na društvenoj mreži “Instagram” podelila da ona i njen suprug imaju poseban povod za slavlje. U pitanju je 24. godišnjica braka ovog para.

- Pre 24 godine počeo je naš zajednički put. Put ljubavi, podrške, poštovanja, sreće i lepote zajedničkog života. Tada smo postali “mi” - nas dvoje koje držeći za ruku jedno drugo, osmehom bojimo naš život. Nek traje i nek svakog dana naša ljubav bude još veća, lepša i uzbudljivija- napisala je Milica u opisu fotografije sa venčanja nje i Žarka. Komentari su se nizali ispod objave, a neki od njih glas: “Živela ljubav”, “Najomiljeniji par”, “Divni ste”, “Da još puno uživate u ljubavi”.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track