KAKAV JE OVO LJUBAVNI TROUGAO? Lepotica prisna sa Tomom Brejdijem, a bivši je slika u TOPLESU! Šta radi slavna manekenka!
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

foto

KAKAV JE OVO LJUBAVNI TROUGAO? Lepotica prisna sa Tomom Brejdijem, a bivši je slika u TOPLESU! Šta radi slavna manekenka!

Pop kultura -

Nakon što je potvrđeno da se supermodel Žizel Bundšen razvela od NFL igrača Toma Brejdija, sportista je utehu pronašao pored manekenke Irine Šajk.

Njih dvoje su nedavno uslikani u njegovom automobilu, a prema pisanju stranih medija, lepa Ruskinja je i provela noć sa Brejdijem.

I u jeku pisanja o ovoj romansi došlo je do situacije koja je mnoge zbunila.

Naime, Irina je juče postavila nekoliko svojih fotografija na kojima pozira u toplesu, a kao fotografa potpisala je svog bivšeg partnera i oca svoje ćerke – holivudskog glumca Bredlija Kupera. Tačnije, stavila je inicijale LB, koji se odnose na Leonarda Bernstajna, slavnog jevrejskog kompozitora i dirigenta, o čijem životu je Bredli sada snimio film.

Iako se prethodnih meseci često pisalo da su se njih dvoje pomirili, Irina je stala na put tim tvrdnjama kada se u javnosti pojavila sa Brejdijem.

Zbog toga je nejasno šta se trenutno dešava u njenom ljubavnom životu.

Jedni tvrde da Irina i Bredli i nakon raskida imaju „opušten“ odnos, te ne treba da čudi što ju je baš on fotografisao u ovakvom izdanju, dok drugi postavljaju pitanje – šta će na sve reći Brejdi?

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track