SUPRUGA KANJEA VESTA PONOVO U GOLOM IZDANJU U ITALIJI GDE JOJ PRETE POLICIJOM: Stajlingom potpuno iskopirala Kim Kardašijan!
Foto: Profimedia

foto

SUPRUGA KANJEA VESTA PONOVO U GOLOM IZDANJU U ITALIJI GDE JOJ PRETE POLICIJOM: Stajlingom potpuno iskopirala Kim Kardašijan!

Pop kultura -

Koliko kritike zbog provokativnog načina odevanja utiču na Kanjea Vesta i njegovu suprugu Bjanku Senzori, otkrivaju njihove nove fotografije, zabležene nakon što su se italijanski građani, a i šira javnost pobunili zbog izazovnih modnih izdanja koja partnerka kontroverznog dizajnera i repera promoviše u Italiji. Nova izazovna odevna kombinacija je tu.

Bjanka Senzori i Kanje Vest koji je pokrio lice odećom fotografisani su dok su odlazili na večeru. Privukli su veliku pažnju ljudi oko sebe, a nisu preduzeli ama baš ništa uprkos kritikama. Nije bilo opravdano ni očekivati drugačije. Zbog čega bi uopšte i pravili takve modne izbore, ako bi se kasnije kajali ili izvinjavali? Teško se može desiti u slučaju Kanjea Vesta, koji diktira stil odevanja Bjanke Senzori koja pritom i promoviše njegove kreacije. Ona je i sama ljuibitelj takve mode jer od 2020. radi u njegovoj kompaniji Yeezy.

Bjanka Senzori
foto: Profimedia

U helankama i topu u boji kože mnoge je podsetila na modno izdanje Kim Kardašijan, pa i Page six ističe tu sličnost. Zajednička spona između njih je Kanje, i na polju mode jer se zna da je imao veliki uticaj i na stil bivše supruge sa kojom je bio u braku od 20114. do 2022. godine (bivši par ima četvoro dece).

Sličnost zaista postoji, a Bjanka ne samo da je prošetala u izazovnom izdanju već je otišla i korak dalje i ponovo pokazala bradavice u javnosti.

Za vezu Bjanke i Kanjea Vesta saznalo se u januaru ove godine kada je TMZ pisao da su imali svojevrsnu ceremoniju venčanja, ali da njihov brak nije zakonski važeći. Ona je u sjajnim odnosima sa njegovom ćerkom iz braka sa Kim, Nort Vest, sa kojom je nekoliko puta viđena u javnosti.

Bjanka Senzori
foto: Profimedia

Bjankin stil vremenom postaje sve provokativniji, a kako je Kanje ljubitelj ekstrema, pitanje je kako će to izgledati u slučaju njenog odevanja i šta će uslediti kada se taj ekstrem dostigne.

Koliko se njen način odevanja promenio za samo nekoliko meseci, pokazuje slika iz maja ove godine. Bjanka je i tada nosila njegove modele, neodoljivo podsećala na Kim, ali je bila daleko od modnog fazona koji danas prikazuje i koji je odraz sve većeg uticaja Kanjea Vesta.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

29:15

S*KSI STRIPTIZ U SPAVAĆOJ SOBI: Golotinja na sve strane (EP16 DEO 2)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track