PUCALI SU KREVETI, ALI I ANDRIJINE PANTALONE! Prelepa glumica progovorila o nezgodama: Otkrila kakvi sve pehovi su ih zadesili!
Foto: Nemanja Nikolić

SVE JE PRIZNALA

PUCALI SU KREVETI, ALI I ANDRIJINE PANTALONE! Prelepa glumica progovorila o nezgodama: Otkrila kakvi sve pehovi su ih zadesili!

Pop kultura -

Predstava Hotel 88 je definitivno pomerila granice na pozorišnom nebu regiona i Evrope. Gledajući predstavu, publika plače svaki put – ali od smeha. U susret 500. izvođenju predstave i glumci su podelili svoje utiske.

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram

- Sećam se, imali smo prvi sastanak i sećam se Andrije koji nije došao na sastanak. Ostala je ista radost igre i uzbuđenje. I dan danas trčimo da igramo predstavu i pozivamo ljude. “Znam da ste gledali, ali dođite opet”, a oni meni kažu: “Ali, Jelisaveta gledala sam 9 puta”. Za ovih 6 godina nam se svašta izdešavalo, i nama privatno, ali mi smo ostali isti - kaže Jelisaveta Orašanin sa osmehom na licu, a njena koleginica, glumica Anđela Jovanović se nadovezuje:

-Definitivno ćemo igrati ovu predstavu dugi niz godina, a onda možemo da brojimo unazad kada dođemo do nekog izvođenja. Zaista uživamo.

Glumica Tamara Krcunović otkrila je da su se tokom 6 godina koliko se izvodi predstava “Hotel 88” događale nezgode i nepredvidive situacije.

- Tekst ne, ali nezgode su se dešavale. Padali smo, pucali su kreveti, padali smo sa scene, a Andriji su čak pukle i pantalone- priča Tamara kroz smeh, a Vladimir Aleksić dodaje:

- Jednom smo se bukvalno upiškili na sceni. Pripremali smo novu predstavu i dogovorili se da na sledećem izvođenju “Hotela 88” da ubacimo po jednu rečenicu iz ove nove koju pripremamo. Svako je ubacio, a Tamara pošto uvek igra neku Crnogorku, je ušla i rekla repliku na crnogorskom. Mi smo svi pali dole, a neki su se i upiškili.

Tamara Krcunović
foto: Jelena Simonović

Andrija Kuzmanović je takođe deo ove predstave, te ističe da mu je zanimljivo što je scena hotelska soba, a ne daske koje život znače.

- Ova predstava definitivno ima svoj vajb kada se igra u hotelu. Ova predstava je živa stvar i ima nenamerne interakcije sa publikom - zaključuje Andrija.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track