JELISAVETA ORAŠANIN U KRATKOJ HALJINI KOJA SVAKOJ ŽENI STOJI FENOMENALNO: I nežna i izazovna u isto vreme, svi su gledali u nju
Foto: Damir Dervišagić

ŠIK

JELISAVETA ORAŠANIN U KRATKOJ HALJINI KOJA SVAKOJ ŽENI STOJI FENOMENALNO: I nežna i izazovna u isto vreme, svi su gledali u nju

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin se na događaju povodom jubilarnog 500. izvođenja predstave "Hotel 88" pojavila u romantičnom stajlingu koji je svima privukao pažnju.

Glumica je nasmejana pozirala u lepršavoj crnoj boho haljini sa cvetnim dezenom, oko struka je imala crni kaiš, a kombinaciju je razbila neon zelenim papučama na štiklu i torbicom u istoj boji.

Jelisaveta Orašanin, Hotel 88
foto: ATA images

Nismo navikli na ovakva izdanje od atraktivne glumice koja češće bira vamp kombinacije za ovakve prilike. Međutim, odlično joj stoji i ovaj romantičniji izgled. A zanimljivo je da ovakve haljine odlično stoje svim ženama, bez obzira na visinu i građu.

Od modnih dodataka Jelisaveta je nosila sat, narukvicu, nanogicu i minđuše, a svaki komad nakita je jednostavan i neupadljiv.

Hotel 88, Andrija Kuzmanović, Andjela Jovanovic, Tamara Krcunović, Vlada Aleksić
foto: ATA images

Kosu je vezala u neobavezan rep što je svemu dalo dodatnu dozu ležernosti.

Inače, predstava „Hotel 88“ je postigla ogroman uspeh, a na proslavi pored Jelisavete bile su i njene koleginice Anđela Jovanović i Tamara Krcunović, kao i muški članovi ekipe - Andrija Kuzmanović i Vladimir Aleksić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Jelisaveta Teodosić igra basket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track