KLUNIJEVI STIGLI U GRAD GDE SU KRUNISALI SVOJU LJUBAV: Noge poznate advokatice nikada mršavije, a stajling besprekoran! (FOTO)
Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

PRELEPA JE

KLUNIJEVI STIGLI U GRAD GDE SU KRUNISALI SVOJU LJUBAV: Noge poznate advokatice nikada mršavije, a stajling besprekoran! (FOTO)

Pop kultura -

Kada vidite Amal Kluni i Džordža Klunija, utisak je skoro uvek isti- on je sportsko-elegantno odeven, a ona najčešće osvaja komplimente zbog stila. Nisu uvek modno usklađeni, a ni čuveni glumac nije uvek ovako dobro raspoložen u javnosti, bio je više puta mrzovoljan čak i dok je bio u društvu svoje supruge- danas je tako čvrto drži za ruku i želi da pokaže svima da su "ludi od ljubavi".

Kluni zbog modnog izdanja dobija osrednju ocenu, dok Amal pripada ona najviša. Haljine A kroja joj odlično pristaju, a ovaj model krasi nesvakidašnji dezen sjajno uklopljen sa obućom i torbom, i ostalim modnim aseosarom na njoj. Odeća iznad kolena razotkrila je njenu vitku liniju, a neretko se može čuti da ona izgleda premršavo.

džordž kluni
foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Amal i Džordž Kluni venčali su se u Veneciji 27. septembra 2014. i imaju dvoje dece, blizance Elu i Aleksandera. U ovom gradu venčali u se i Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, dve godine kasnije.

Kada je reč o ovogodišnjem 80. Filmskom festivalu u Veneciji detalji su sledeći: veče pre ceremonije otvaranja biće posvećeno slavnoj italijanskoj glumici Đini Lolobriđidi koja je preminula u januaru ove godine. Domaćica i prvog i poslednjeg dana Festivala biće Katerina Murino, predsednici Međunarodnog žirija jesu rediteljka Alis Diop i režiseri Dejmijen Šazel i Džonas Karpinjano.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:08

Producent i glumac Nedeljko Bajić o tome kako je dobio ime, slučajni susret u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track