ODMALENA ŽELI DA BUDE DEČAK, ALI JE IZRASLA U KOPIJU PRELEPE MAJKE: Ošišala se na kratko, a iz aviona se vidi čija je ćerka (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

PAPARACO

ODMALENA ŽELI DA BUDE DEČAK, ALI JE IZRASLA U KOPIJU PRELEPE MAJKE: Ošišala se na kratko, a iz aviona se vidi čija je ćerka (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita, 17-godišnja Šajlo Džoli Pit, u retkom izlasku predstavila je novi imidž.

Paparaci su je ove nedelje snimili u Los Anđelesu s ružičastom i kratko ošišanom kosom, ali uprkos frizuri, na novim fotografijama izgleda kao kopija svoje majke.

Šajlo Džoli Pit
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šajlo je prošetala s prijateljicom i zajedno su sele u kafić, a čini se da joj nije zasmetala pažnja koju je privukla jer nije skidala osmeh s lica.

U širokoj majici i teksas šortsu potvrdila je i da se vratila svom prepoznatljivom, dečačkom stilu, nakon kratkog izleta u nešto ženstvenije vode.

Šajlo Džoli Pit
foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina je jednom prilikom za medije potvrdila da je njena i Bredova prvorođena ćerka odmalena htela da bude dečak i da je već s tri godine počela da preispituje svoj pol.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odeću za dečake i oseća se kao jedan od braće", kazala je Anđelina 2010. godine za časopis Variety.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Sa 14 godina Šajlo je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promenila pol, ali to nikada nije potvrđeno.

Inače, Šajlo je 2006. godine bila je najiščekivanije dete u Holivudu kao prvo biološko dete bivšeg para koji je svojevremeno stekao nadimak Brenđelina, a imaju još i 15-godišnje blizance Noksa i Vivijen, koje je takođe Anđelina rodila i sinove Medoksa, Paksa i ćerku Zaharu, koje su usvojili.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track