"PODSETNIK ZAŠTO JE BOLJE NE BITI S MUŠKARCEM KOJI JE ŠVORC" Novi šok snimak žene ARAPSKOG MILIONERA izazvao KOLAPS na mrežama
Foto: Printscreen/Instagram

OPTUŽUJU JE DA NE VOLI MUŽA

"PODSETNIK ZAŠTO JE BOLJE NE BITI S MUŠKARCEM KOJI JE ŠVORC" Novi šok snimak žene ARAPSKOG MILIONERA izazvao KOLAPS na mrežama

Žena -

Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka Soudi, na TikToku je objavila video pod nazivom: "Dnevni podsetnik zašto ne biti s muškarcem koji je švorc".

Na snimku se vidi kako ju je muž odveo u šoping i počastio novom odećom i nakitom. Takođe, kupio joj je cveće, odveo ju je u elitni restoran, a vozili su se i privatnim avionom.

Komentari ispod objave su se samo nizali.

"Ona voli novac, ne svog muža", "Zadržaću svog muškarca koji je švorc, tu barem ima ljubavi", "Radije bih izlazila s nekim ko je švorc, nego zavisila od drugog", pisali su pratioci.

Inače, Soudi je nedavno odgovarala na pitanja pratilaca, pa je, između ostalog, otkrila da dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva i da živi u Dubaiju već 20 godina. Takođe, rekla je da su ona i suprug zajedno šest godina, a da su braku tri godine.

"Kako se nosiš sa ženama koje pokušavaju da ukradu tvog muža? Ja to mrzim", zanimalo je jednu pratiteljku, a ona joj je odgovorila: "Ja i Džamal verujemo jedno drugom 100 odsto".

Jedan pratilac ju je izvređao.

"Ne šalim se kad kažem da te Alah stvorio ružnom, izgledaš kao veštica", napisao joj je, a ona mu je poručila: "Hvala ti puno".

"Kako se nosiš s kritikama", pitali su je, a Soudi je otkrila: "Lagala bih kad bih rekla da me ponekad ne diraju, ali onda se setim ko sam zapravo i pokušavam da ne provodim previše vremena na društvenim mrežama".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:23

KARLEUŠA PORUČUJE: OČEKUJTE SMAK SVETA! Izlazi joj novi album koji je koštao ČITAVO BOGATSTVO, pojavljuje se u svemirskom brodu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track