ZA OVOM LEPOTICOM MUŠKARCI GUBILI GLAVU, A ONA SAMO NESTALA: Bila na vrhu karijere, kad je doživela tragediju i pobegla od glume!
Foto: MGM / Zuma Press / Profimedia

FOTO

ZA OVOM LEPOTICOM MUŠKARCI GUBILI GLAVU, A ONA SAMO NESTALA: Bila na vrhu karijere, kad je doživela tragediju i pobegla od glume!

Pop kultura -

Glumica Dženifer Lav Hjuit bila je jedna od omiljenih televizijskih glumica na prelazu milenijuma, a sada je retko viđamo u javnosti.

Glumila je u nekoliko hit filmova i serija, a pojavila se i u spotu Enrikea Iglasijasa 'Hero'. I taman kada se činilo da je na vrhuncu slave, povukla se iz javnosti.

Dženifer Lav Hjuit
foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

Nakon što je 2013. godine sa suprugom Brajanom Halisejem dobila prvo dete, nastavila je da radi, ali kada je 2015. stiglo njihovo drugo dete, poželela je da se posveti porodici.

- Pogledala sam se u ogledalo i razgovarala sam sa sobom. Rekala sam sebi: 'Hej, počeli smo nešto, sećaš se? A sada idemo korak unazad. Hajde da to uradimo - rekla je za časopis Elle. Zatim je ispričala da je tokom svoje druge trudnoće bila veoma iscrpljena i da se osećala slabo.

- Trčala sam za svojim 17-mesečnim detetom, dok sam išla u banju da se opustim tokom prve trudnoće. Bila sam drugačije ljudsko biće nego prvi put - rekla je Dženifer.

Tada je rekla da su je mnogi pozivali da se ne povlači iz glume i da ne prekida karijeru, ali da je odlučila da posluša svoje srce. Dodala je i da se divi ženama koje rade nakon porođaja, ali da to ne može. Tada je ostala bez majke, a priznala je da se borila sa anksioznošću.

- Morala sam da odvojim vreme za sebe da oplakujem svoju majku. Mislim da sam ušla u neku vrstu načina preživljavanja, ali znala sam da ne mogu samo da sedim kod kuće i patim - rekla je za Los Anđeles tajms.

Glumi se vratila 2018. godine kada se pojavila u seriji '911', a istakla je da je sve što joj se dogodilo uticalo na to kakva je glumica danas. Pored svih dešavanja na privatnom planu, morala je da se bori i sa medijima.

Posle rođenja drugog deteta tabloide su preplavile njene fotografije sa plaže, kojima je prozivana zbog kilaže, celulita, strija... Kasnije je priznala da joj je bilo teško da sluša ovakvih komentara, a posebno joj je smetalo što je njena karijera stavljena u drugi plan.

Dženifer Lav Hjuit
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dženifer se i danas nalazi u centru pažnje zbog svog izgleda. Ona je ovih dana na društvenim mrežama pokazala svoju novu frizuru, a svetski mediji preneli su da izgleda neprepoznatljivo. Pre nekoliko meseci paparaci su je 'uhvatili' dok je izlazila iz prodavnice i zaista je nije lako prepoznati na prvi pogled. Dženifer se i dalje bavi glumom, ali pažljivo bira projekte prema onome što joj odgovara, a ipak na prvo mesto stavlja porodicu i privatni život.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track