RAZUZDANI ŠLIC NA HALJINI OTKRIO NAJZGODNIJE NOGE HOLIVUDA: Amal Kluni zapalila Veneciju, evo zašto o njenom stajlingu bruji SVET
Foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

raspametila

RAZUZDANI ŠLIC NA HALJINI OTKRIO NAJZGODNIJE NOGE HOLIVUDA: Amal Kluni zapalila Veneciju, evo zašto o njenom stajlingu bruji SVET

Pop kultura -

Njihovo modno umeće nikada ne prolazi neprimećeno. Glamurozno putovanje Džordža i Amal Kluni u Veneciju se nastavlja dok je blistavi duo zasijao tokom romantičnog izlaska u jednom od najromantičnijih gradova na svetu.

Za veliki noćni izlazak u utorak, Amal je izgledala zapanjujuće u smaragdnozelenoj haljini sa svilenim detaljima na prsimai prorezom na butinama koji pokazuje njene zategnute noge.

Amal Kluni, 45, pustila je svoju dugu kosu u raspuštene, prirodne talase dok su čamcem napuštali Ristorante Da Ivo na obali.

Suprug advokatice za ljudska prava i zvezda filma "Ocean's Eleven", 62, izgledao je otmeno kao i obično, i to u mornarskom odelu. Ovaj šik duo stigao je u Veneciju u utorak u hotel Cipriani na 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji, na kojem će biti prikazan film "Dečaci u čamcu" (The Boys in the Boat) u režiji Klunija.

Za vožnju brodom, Amal je obukla belu cvetnu mini haljinu bez rukava sa tamnoplavim cvetnim detaljima u skladu sa plavom polo majicom i pantalonama Džordža Klunija.

Par je ovog leta imao mnogo elegantnih izdanja kada su izlazili, uključujući večeru na jezeru Komo u julu, a Amal je pokazala da je i ona glamurozna poput filmske zvezde u srebrnoj haljini sa šljokicama. Par filantropa su redovni na filmskom festivalu i prvi put su se pojavili u javnosti nakon rođenja njihovih blizanaca, Aleksandra i Ele, 2017.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:16

Kanski festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track