LETUJE SA NEPRIZNATIM SINOM SVOG SADAŠNJEG MUŽA MILIONERA: Dve lepotice delile istog muškarca, a od manekenke tražio da ABORTIRA
Foto: Printskrin/Instagram

U DOBRIM SU ODNOSIMA

LETUJE SA NEPRIZNATIM SINOM SVOG SADAŠNJEG MUŽA MILIONERA: Dve lepotice delile istog muškarca, a od manekenke tražio da ABORTIRA

Pop kultura -

Linda Evanđelista i Selma Hajek bile su sa istim muškarcem. Linda je sa njim odbila sina, a Selma je sa njim u braku. U pitanju je Fransoa Henri Pino, multimilioner. Bez obzira što ih na ovaj način jedan čovek dovodi u vezu, njih dve su fantastičnim odnosima.

Linda Evanđelista je sa Fransoom dobila sina Avgustina Džejmsa Evanđelistu kojem je Selma Hajek maćeha i s kojom je, po rečima slavne manekenke, u jako dobrim odnosima.

U nedavno intervjuu za "Vogue" Linda je otvoreno pričala o njenom odnosu sa Hajek.

"Bila sam bolesna za Dan zahvalnosti i Salma se sa ćerkom istog trena ukrcala u avion i došla kod mene da napravi večeru. Pre nego što je došla pozvala sam je da joj kažem da mi je sve gore i da neću organizovati okupljanje jer se ne osećam dobro, a ona je samo odgovorila: Imaćeš Dan zahvalnosti jer ću ja da dođem. Zaista sam želela njenu meksičku kuhinju. Provela je ceo dan u kuhinji i bez ičije pomoći napravila neverovatnu gozbu. Predivna, ali potpuno predivna hrana", rekla je Linda za "Vogue".

Evanđelista i Pino su se zabavljali od 2005. do 2006. godine i neposredno pred raskid dobili su sina. Hajek je sa Pinoom dobila ćerku 2007. godine, a potom se i udala z anjega 2009. godine.

Veza Linde Evanđeliste i Fransoe Henrija Pinoa

Linda i Fransoa bili u vezi samo četiri meseca 2005. godine, a onda je manekenka ostala trudna. Pino nije želeo da prizna da je otac da bi nekoliko godina kasnije, tačnije 2011. Evanđelista podnela tužbu protiv njega posle koje se nagodio i priznao dečaka i ujedno otkrio da je tražio od manekenke da abortira.

Odnose sa bivšim ispravila je zbog sina koji je u odličnim odnosima sa Hajek i svojim polusestrama.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track