PRELEPA SRPKINJA STIGLA U VENECIJU I ODUVALA KONKURENCIJU: Milena zavodi u duhu starog Holivuda, a haljina je BOŽANSTVENA (FOTO)
Foto: ATA images

DOMINIRA

PRELEPA SRPKINJA STIGLA U VENECIJU I ODUVALA KONKURENCIJU: Milena zavodi u duhu starog Holivuda, a haljina je BOŽANSTVENA (FOTO)

Pop kultura -

Filmski festival u Veneciji počeo je sinoć i trajaće sve do 9. septembra, a ne samo što nas očekuju neverovatna filmska ostvarenja, već ćemo uživati i u glamuru slavnih dama. Večeras je na redu premijera filma "Ferrari", a crvenim tepihom prošetala se i jedna srpska glumica - Milena Radulović.

Lepa brineta stigla je na festival u Veneciji u veoma elegantnom, klasičnom izdanju, donevši duh starog Holivuda na ovaj prestižni događaj.

Milena Radulović
foto: Printskrin/Instagram

Milena Radulović se opredelila za dugačku, crnu, poluprozirnu toaletu protkanu svetlucavim šljokicama, a ovu kreaciju krasi i veoma dubok dekolte, kao i nabori i čvor u predelu stomaka koji kreiraju siluetu peščanog sata.

Vitkoj figuri poznate Srpkinje ovaj kroj sjajno pristaje, a ispod haljine je nosila plišani crni bodi koji je učinio da sve deluje sasvim pristojno i nimalo vulgarno, a opet seksi.

Šminka i frizura su, takođe, bili na nivou zadatka - crveni karmin se pobrinuo za vamp efekat, a talasi u kosi u stilu 20-ih godina prošlog veka su dali poseban šmek celom izdanju.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:15

Milena Radulović prošetala božanstvenu haljinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track