NAJBURNIJI RAZVOD TRESE HOLIVUD: Kevin Kostner OCRNIO suprugu pred sudom! Izneo SKANDALOZNE OPTUŽBE! Bukti rat, a sve ZBOG PARA!
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NEĆE DA POPUSTI

NAJBURNIJI RAZVOD TRESE HOLIVUD: Kevin Kostner OCRNIO suprugu pred sudom! Izneo SKANDALOZNE OPTUŽBE! Bukti rat, a sve ZBOG PARA!

Pop kultura -

Kevin Kostner i njegova otuđena supruga pojavili su se juče na sudu u Santa Barbari, gde je u toku sudski spor oko starateljstva nad njihovom decom i visine alimentacije. Glumac je oštro prokomentarisao zahteve bivše partnerke i sudeći po njegovim rečima, dogovor nije ni blizu.

Glumac Kevin Kostner tvrdi da je njegova i dalje zakonita supruga Kristin Baumgartner postala toliko nerazumna da je povela "nemilosrdni džihad" protiv njega, dodaje i da joj njen novi dečko daje hiljade dolara. Prema njegovim rečima, ona kipti od neprijateljstva i nepravdeno ga optužuje da je škrtica, a on je "iskeširao više od milion dolara nakon što je ona podnela zahtev za razvod".

Kevin Kostner izgledao je prilično neraspoloženo dok je prilazio sudu, Kristin Baumgartner ušetala je u sudnicu sa advokatima.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac smatra da Kristin nije bila iskrena o tome koliko novca poseduje, pa je istakao da joj je njen dečko dao 20.000 dolara. U sudskim dokumentima ne navodi se ime ovog muškarca, ali su izvori rekli da je reč o Džošu Konoru, koji je nedavno sa Baumgartner putovao na Havaje. On je njihov zajednički prijatelj.

Izvori koji su bliski sa Kristin i Džošom tvrde da su njih dvoje u vezi. Međutim, Kristina je na sudu negirala to i istaknuto je da je tokom boravka na Havajima delila sobu sa svojom najboljom prijateljicom, piše TMZ.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner, Oskar
foto: Profimedia

Kevin Kostner sa druge strane poručuje da je Kristin u tajnosti uzela njegovih 105.000 dolara kako bi platila svoje advokate. Ponovo je rekao da je ona novcem od alimentacije plaćala plastične operacije, privatne trenere i "neraspoređene troškove kreditne kartice" koji su bili za nju, a ne za njihovu decu. Kostner tvrdi da je ona na plastične korekcije godišnje davala 188.500 dolara.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner
foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Zahteva da mesečni iznos alimentacije bude 63.000. "Ne planira da traži posao, niti da se bavi bilo kojom aktivnošću koja donosi prihod", poručio je pa dodao da ona traži povećanje alimentacije kako ne bi radila kao i da neopravdano kritikuje njegovu ličnost.

Sudija je privremeno odredio da iznos alimentacije bude 129.000 mesečno, Ročište traje i danas, kada će se odrediti nova cifra, piše TMZ.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:32

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja