BIO JE NAJVEĆA DEČJA ZVEZDA: Seriju koja ga je proslavila nazvao PRLJAVŠTINOM, danas krije lice ZAPUŠTENOM BRADOM i ćelav je FOTO
Foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

NEKAD I SAD

BIO JE NAJVEĆA DEČJA ZVEZDA: Seriju koja ga je proslavila nazvao PRLJAVŠTINOM, danas krije lice ZAPUŠTENOM BRADOM i ćelav je FOTO

Pop kultura -

Zvezda humorističke serije "Dva i po muškarca" Angus T. Džons viđen je nakon dugo vremena u javnosti, i to u neprepoznatljivom izdanju, jer bivša dečja glumačka zvezda više ne liči na sebe iz mlađih dana dok je glumio slatkog dečaka Džejka.

29-godišnjeg Angusa paparaci su snimili na jednom parkingu u Los Anđelesu, a na najnovijim fotografijama vidimo da mu je sada zaštitni znak gusta brada, ispod koje krije lice, te da je kosu potpuno ošišao. U jednom trenutku na glavi je nosio i vunenu kapu uprkos visokim temperaturama, a nije mu smetala ni majica s dugim rukavima.

Angus T. Džons
foto: Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Angus je glumom prestao da se bavi pre deset godina, nakon što je doživeo religiozni preporod, te prozvao "Dva i po muškarca" prljavštinom, a poslednjih nekoliko godina vodi povučen život u Los Anđelesu, vrlo retko se pojavljujući u javnosti.

Kada se prvi put pojavio u popularnom sitkomu s Čarlijem Šinom i Džonom Krajerom, imao je samo devet godina, a njegova uloga mu je u vrlo kratkom vremenu donela svetsku slavu.

Angus T. Džons
foto: Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U seriji je glumio deset godina, a kroz taj period kao dečak svega nagledao, pa i toga kako Čarli upada u sve veću zavisnost od teških droga, zbog čega je na kraju dobio i otkaz 2011. godine, nakon čega ga je zamenio Ešton Kučer.

Angus se istovremeno borio sa zahtevima koje mu je produkcija upućivala, a spominjale su se sve više priče koje su uključivale drogu i seks. 2012. godine priznao je da je posao počeo da mu bude vrlo neprijatan, napomenuvši da s tim ljudima radi na snimanju od svoje devete godine.

Angus T. Džons, Dva i po muškarca, Džon Krajer, Čarli Šin
foto: Profimedia

Na pozornici PaleyFesta izrazio je svoje nezadovoljstvo jer je morao da radi stvari za odrasle kad još nije bio odrastao. Kasnije te godine kršten je u hrišćanskoj službi pod imenom Foraner Hronkls i najavio je da želi da se povuče iz serije. Pozvao je pritom gledaoce da prestanu da gledaju i pune glavu tom prljavštinom, izjavivši da se on sam izvlači iz projekta kako bi izbegao priliku da doprinese neprijateljskom planu.

Nakon što se povukao iz sveta glume, Angus je upisao Univerzitet Kolorado u Bulderu i prvo je diplomirao ekologiju, da bi se kasnije prebacio na studije judaistike.

Angus T. Džons
foto: Profimedia

2015. godine pristao je da se pojavi u finalu "Dva i po muškarca", a do 2016. postao je još religiozniji.

"Tokom poslednje tri godine učestvovao sam u raznim verskim organizacijama. Trenutno se udaljavam od programa poslovnog modela organizacije jer važno mi je gde ću ići, a da neka organizacija ne stavi pečat na to jesam li dobar ili loš ili šta već", izjavio je u to vreme za magazin People.

Priznao je i da mu je snimanje finala "Dva i po muškarca" na neki način pokazalo koliko mu se sviđa gluma, te da postoji šansa da joj se vrati. Te godine je igrao malu ulogu u hvaljenoj miniseriji Luja CK-a, "Horace i Pete", ali od tada se na malim ekranima nije pojavljivao.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:03

Urbani Beograd nekad i sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track