NOĆNA MORA NA JAVI: Jedna haljina, a tri žene na FESTIVALU U VENECIJI! Svaki stilista STREPI od ovoga, a za sve su krive ONE
Foto: SGP / ddp USA / Profimedia

KOJA JE NAJBOLJE IZNELA?

NOĆNA MORA NA JAVI: Jedna haljina, a tri žene na FESTIVALU U VENECIJI! Svaki stilista STREPI od ovoga, a za sve su krive ONE

Pop kultura -

Još uvek nema naznaka koji će film odneti Zlatnog lava, ali možemo da naslutimo koja toaleta će biti najčešće viđana na 80. Mostri.

Međunarodni filmski festival u Veneciji zvanično je počeo, a već smo imali priliku da vidimo brojna elegantna izdanja koja će ostati upamćena, uključujući i našu očaravajuću Milenu Radulović.

Potrudile su se slavne dame da pronađu najinteresantnije primerke visoke mode iz novijih kolekcija, ali iako su prošla tek dva festivalska dana – znamo koja će haljina biti najpopularnija na 80. Mostri.

Naime, već prve večeri, tri dame prošetale su crvenim tepihom u identičnoj kreaciji!

Koliko god to zaljubljenicama u modu bilo neprijatno na ovakvim događajima, sve tri su blistale, iznele istu haljinu na svoje načine i ostavile sjajan utisak.

U pitanju je toaleta modne kuće Saint Laurent, iz pre-fall kolekcije za 2023. godinu – haljina duga do poda, koja ima dramatičan srcoliki dekolte i drapirane rukave preko laktova, spojene sa strukturisanim gornjim delom.

Reč je o look-u broj 50 iz ove kolekcije, koji su italijanska poslovna žena Kristina Fogaci i još jedna gošća ponele baš onako kako je i predstavljeno na reviji: uz jednu narukvicu na zglobu, smele viseće minđuše i klasični crveni ruž.

Španska glumica Milena Smit bila je jedina od njih koja je sve začinila ogrlicom, a odabrala je čoker od roze zlata i s krupnim crvenim kamenom, što je odstupanje i od trenda nenošenja ogrlica koji proteklih godina dominira crvenim tepihom.

Inače, za ovu toaletu potrebno je izdvojiti čak 6.800 dolara, a ne bi nas iznenadilo da je vidimo bar još nekoliko puta na ovogodišnjem Festivalu u Veneciji.

(Kurir.rs/ Glossy)

Bonus video:

00:15

Ovakvu Džejli još nismo videli, uska haljina, dekolte...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track